CADOU DE ZIUA EI: LA ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE 9 ANI, ȘI-A DORIT DOAR... PLANTAREA DE COPACI!

Distribuie pe:

O fetiță indiancă, Licypriya Kangujam, a împlinit 9 ani pe data de 2 octombrie 2020. În loc să își dorească cadouri fistichii, fetița a lansat un apel, rugându-și cei 93.000 de urmăritori de pe Twitter să planteze fiecare câte un copac...

La apelul ei, au răspuns mii de oameni din întreaga lume, iar până în prezent s-au plantat 240.000 de copaci. Mai mulți copii din statul în care s-a născut Licypriya au fost primii care au celebrat în acest fel ziua ei de naștere.

Organizația Sustainable Green Initiative Foundation a contribuit la această mișcare cu plantarea a 200.000 de pomi fructiferi: “Am decis să plantăm pomi fructiferi, deoarece ar putea schimba viața, mai ales în comunitățile sărace, ajutându-le să obțină venituri din vânzarea fructelor”, a declarat Aarav Seth, un activist de mediu, în vârstă de doar 12 ani, potrivit Euronews, citat de DiGi24.

Tinerii din Emiratele Unite s-au alăturat inițiativei și au plantat, de ziua activistei, 15.000 de copaci, sub inițiativa “Plantează o moștenire!”.

“Le mulțumesc tuturor părinților, copiilor, școlilor și organizațiilor locale, care s-au alăturat demersului meu, pentru a schimba lumea în care trăim”, declară, fericită, Licypriya. (L.P.)

 

Lasă un comentariu