SATE RUSEȘTI, EVACUATE DIN CAUZA UNEI EXPLOZII DE MUNIȚII

Distribuie pe:

Autoritățile ruse au evacuat, miercuri (7 octombrie 2020), populația din peste 12 sate din regiunea Riazan, după ce un incendiu a izbucnit la un depozit de muniții - anunță agenția de presă Interfax, citată de HotNews.ro.

„Evacuarea locuitorilor din aproximativ 12 sate, situate pe o rază de 5 kilometri de locul incendiului, este în curs, în această regiune situată la circa 200 km sud-est de Moscova.

Incendiul, care a izbucnit în apropiere de satul Jeltuhino, nu s-a soldat cu răniți, spune armata rusă, care a precizat că în depozit erau stocate muniții de artilerie.

Pompierii luptă împotriva flăcărilor, dar nu reușesc să le controleze (...), explozii de muniție au loc și în prezent. Peste 100 de persoane și 26 de vehicule specializate se află la fața locului.

De asemenea, a fost trimis un tren specializat în lupta împotriva incendiilor, iar mai multe elicoptere și un avion au fost plasate în stare de alertă pentru a participa la stingerea incendiului, în caz de necesitate", afirmă sursa citată.

Lasă un comentariu