„ABIA AȘTEPT SĂ MĂ ÎNTORC LA ANTRENAMENTE"

Distribuie pe:

Cristina Neagu a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19, test efectuat săptămâna trecută. La scurt timp de la aflarea veștii în spațiul public, handbalista a reacționat pe site-urile de socializare. Jucătoarea de la CSM București s-a simțit rău și a decis să facă testul pentru a vedea dacă are sau nu COVID-19. Rezultatul a fost pozitiv. „După cum ați aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru Coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună și abia aștept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveți grijă de voi, purtați mască și protejați-vă, pentru că virusul nu ocolește pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut și mă voi întoarce, ca de fiecare dată, și mai puternică!", a scris Cristina Neagu pe contul oficial de Instagram.

 

ROMÂNIA U21, CU SPECTATORI ÎN TRIBUNE!

Federația Română de Fotbal a informat că partida din Ucraina a naționalei U21 a României va avea loc cu spectatori în tribune. 1500 de persoane vor avea acces pe stadion. Totuși, doar fanii gazdelor vor fi primiți pe arenă. Naționala antrenată de Adrian Mutu își continuă parcursul din preliminariile EURO 2021 și luptă pentru primul loc al grupei. Înaintea partidei cu Ucraina U21, tricolorii au primit vestea că 1.500 de fani ucraineni vor avea acces pe stadion. Măsura nu se aplică și fanilor oaspeți: „Federația Ucraineană de Fotbal a anunțat că meciul Ucraina U21 - România U21, programat astăzi, 9 octombrie, la Kiev, se va disputa cu spectatori în tribună. Conform protocolului UEFA, este permis accesul publicului în proporție de 30%, dacă acest lucru este reglementat și la nivel național. De asemenea, accesul suporterilor oaspeți nu va fi permis. Astfel, cum stadionul Obolon are o capacitate de 5.100 de locuri, la ora partidei vor putea fi în tribună aproximativ 1.500 de spectatori. În prezent, în România, acest lucru nu este posibil, accesul publicului fiind interzis total de către autorități", a transmis FRF. Pe 9 octombrie, tricolorii U21 vor întâlni Ucraina, în deplasare, iar pe 13 octombrie vor evolua la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile EURO 2021.

 

CUM ARATĂ CEL MAI VALOROS PRIM 11" DIN LIGA 1 LA FOTBAL

Perioada de transferuri în Liga 1 s-a terminat, astfel că este momentul să vedem cum arată cel mai valoros prim „11" din prima ligă. Din păcate pentru fotbalul românesc, situația financiară delicată a cluburilor și-a spus cuvântul, așadar există o singură noutate față de perioada anterioară. Garcia, marea lovitură dată de Dinamo în ultima zi de mercato, și-a făcut loc în echipa starurilor din Liga 1. Într-adevăr, fostul internațional de tineret spaniol are un CV râvnit de mulți fotbaliști din România. Mijlocașul iberic a jucat la Manchester City, în Premier League, a fost antrenat de Pep Guardiola și a avut colegi staruri mondiale, precum Kevin De Bruyne, Raheem Sterling sau Kun Aguero. După Craiova și CFR, FCSB este echipa cu cei mai mulți jucători, dar cu siguranță Gigi Becali își dorea să vândă ambele „perle" aflate în top, în această vară. Dinamo, Astra și Viitorul dau câte un jucător. Cea mai valoroasă echipă din Liga 1: Pigliacelli (1,2 milioane de euro) - Manea (2,7 milioane), Ghiță (1,2 milioane), Burcă (1,8 milioane), Bancu (2 milioane) - Garcia (3,2 milioane), Cicâldău (5 milioane) - Man (5 milioane), Budescu (2,4 milioane), Coman (5,5 milioane) - Omrani (2,8 milioane).

 

DISCURS MOTIVAȚIONAL AL LUI ADRIAN MUTU PENTRU FOTBALIȘTII DE LA U21!

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei de tineret, le-a ținut un discurs motivațional fotbaliștilor săi, înainte de plecarea în Ucraina, pentru meciul cu vecinii, din preliminariile pentru Euro 2021. Discursul lui Mutu a fost postat pe FRF TV. „Briliantul" Mutu a încercat să-și motiveze și să-și capaciteze jucătorii pe care i-a convocat pentru acțiunea naționalei de tineret. Selecționerul le-a vorbit acestora să le insufle încredere. „Dacă nu credeam în lucrul ăsta, nu eram aici. Eu cred că voi puteți fi o echipă de campioni, fiecare dintre voi puteți fi campioni, adică fotbaliști de mare valoare. Eu aia antrenez. Eu antrenez campionul din voi. Eu antrenez campioni. Presiunea pe care o simțiți pe voi... Nu fugiți de presiune. Cu cât ești mai bun, pretențiile cresc. Toți trebuie să fiți bucuroși pentru că ați dovedit că meritați asta. Cei slabi n-au presiune, n-au pretenții prea mari. Nimeni nu le cere prea mult, pentru că sunt slabi. Vouă vă cere lumea. Eu am pretenții și eu vă cer, pentru că sunteți buni. Sunt sigur că voi o să câștigați. Voi trebuie să fiți siguri și să credeți în ce credem noi. Credeți? (n.r. - Jucătorii) Daaaa! Nu vă aud. (n.r - Jucătorii) Daaaa!", a fost discursul lui Adrian Mutu. România U21 va juca împotriva Ucrainei U21 astăzi, 9 octombrie, în deplasare, iar pe 13 octombrie va juca împotriva Maltei, pe teren propriu. Ultimul meci din campanie e și cel decisiv pentru calificarea la turneul final, cu Danemarca U21, pe 17 noiembrie, tot pe teren propriu.

 

NOI VEȘTI DESPRE REVENIREA FANILOR ÎN TRIBUNE!

Ionuț Stroe, Ministrul Sportului, a vorbit la Telekom Sport despre posibilitatea ca naționala României să aibă fani în tribună la următoarele meciuri. Șeful MTS a spus că, deocamdată, nu se pune problema de așa ceva, având în vedere evoluția pandemiei de COVID-19. Stroe a dezvăluit că autoritățile statului s-au gândit ca, poate, în noiembrie, naționala României să aibă parte de fani la meciul cu Norvegia. Însă, Ministrul Sportului spune că, în condițiile actuale, nu se pune problema de acest lucru. Rămâne de văzut, însă, cum va evolua pandemia. „Planurile noastre inițiale luau în calcul o primă etapă, revenirea suporterilor pe stadioane, dar nu în luna octombrie. Vom vedea până în luna noiembrie, când ne gândeam noi la meciul cu Norvegia. În funcție de evoluția pandemiei, vom vedea", a spus Ionuț Stroe. România a înregistrat în ultimele zile o creștere alarmantă a numărului de cazuri de Coronavirus. Naționala României se pregătește să găzduiască meciurile din Liga Națiunilor, cu Austria (14 octombrie) și Norvegia (15 noiembrie).

 

CLUBUL DIN UNGARIA A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE GICĂ HAGI...

Gică Hagi a rămas liber de contract, după ce i-a lăsat locul, de pe banca Viitorului, lui Ruben de la Barrera, iar „Regele" a primit o ofertă din partea Pescarei, pe care a refuzat-o. Au existat informații și despre un presupus interes din Ungaria, dar conducerea lui Mol Fehervar a lămurit situația. „Voiam puțină liniște, voiam să stau cu familia, mai vreau să stau și eu cu copiii, îmi cresc copiii și vreau să stau cu ei, să mai vorbesc. Chiar dacă a fost pandemia și am avut timp să vorbesc, aș vrea și eu să mă bucur puțin", declara Gică Hagi pentru Telekomsport.ro, după ce a renunțat la banca tehnică a Viitorului. Prima echipă care l-a dorit pe Gică Hagi, în această perioadă, a fost Pescara, echipă din Serie B, dar conducătorul Viitorului a refuzat. În urmă cu o lună, au apărut informații despre intenția premierului maghiar, Viktor Orban, de a-l aduce pe Gică Hagi la Mol Vidi. Echipa maghiară i-ar fi propus lui Gică Hagi un salariu uriaș pentru această zonă a Europei. Este vorba despre două milioane de euro pe sezon. În plus, ar fi beneficiat de un buget generos de transferuri, care i-ar fi permis să aducă jucători buni. Între timp, a apărut prima reacție oficială a clubului Mol Vidi. Prin vocea directorului sportiv de la Mol Fehervar, Zoltán Kovács, conducerea a anunțat că nu e interesată de Gică Hagi: „Dacă un fost fotbalist uriaș alege să-și facă reclamă sau dacă presa din România îi face reclamă, atunci e o onoare pentru clubul nostru. Șansele ca el să ajungă aici sunt zero, indiferent de cât de mult l-am iubit pe Hagi", a declarat oficialul lui Mol Fehervarv, conform Nemzetisport.hu. Clubul italian i-a lansat o ofertă lui Gică Hagi, dar fostul decar al naționalei României nu a fost impresionat de proiect. Așa cum a anunțat în mai multe rânduri, Gică Hagi își dorește o echipă care să se afle în prima ligă. În sezonul recent încheiat, Pescara abia s-a salvat de la retrogradarea în Serie C. De-a lungul carierei, Gică Hagi a mai antrenat: România, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, FCSB și Viitorul. Ca antrenor, Gică Hagi a cucerit titlul Cupa României și Supercupa României cu Viitorul, și Cupa Turciei cu Galatasaray.

 

Lasă un comentariu