CEA MAI MARE PICTURĂ MURALĂ DIN JUDEȚUL MUREȘ, DE 300 METRI NEÎNTRERUPȚI, A FOST FINALIZATĂ

Distribuie pe:

Artist urban IRLO a finalizat, pe 4 octombrie, una dintre cele mai lungi picturi murale din România, aflată la intersecția străzilor Cutezanței și Înfrățirii, din cartierul Tudor Vladimirescu, din Târgu-Mureș. Inițiată și implementată de 3g HUB (Teatru 3G), co-finanțată de Municipiul Târgu-Mureș, în urma concursului pentru proiecte culturale, și susținută de Shopping City Târgu-Mureș, lucrarea are peste 300 de metri și este una dintre cele mai lungi picturi murale neîntrerupte din România și cea mai mare pictură murală din județ.

Graffiti-ul își dorește să contribuie la regenerarea Târgu-Mureșului, prin integrarea artelor contemporane în oraș, și la transformarea acestuia într-un centru urban modern, admirat deopotrivă de rezidenți și de vizitatori. Proiectul artistic este doar una dintre inițiativele culturale pe care Shopping City Târgu-Mureș și-a propus să le susțină în oraș, pentru a identifica, împreună cu partenerii locali, răspunsuri și soluții pentru problemele comunității.

Pictura murală realizată de IRLO, unul dintre cei mai cunoscuți artiști urbani din România, este doar una dintre inițiativele Shopping City Târgu-Mureș pentru comunitate, desfășurate în afara spațiului comercial, în luna octombrie 2020 urmând să fie demarate două proiecte de curățare a orașului și plantare de copaci, pentru mărirea spațiului verde și îmbunătățirea calității aerului. De la deschiderea din luna iulie a acestui an, Shopping City Târgu-Mureș a găzduit mai multe proiecte culturale locale, printre care Campionatul de Improvizație de teatru - o colaborare cu Teatrul Național Târgu-Mureș - “Compania Liviu Rebreanu”, spectacolul “Frumoasa din Pădurea Adormită”, de la Teatrul Ariel, și trei concerte ale Filarmonicii Târgu-Mureș.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu-Mureș pe www.shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de Facebook și Instagram.

Despre Shopping City Târgu-Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu-Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de prevenție și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu-Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie, cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial, iar din 16 septembrie, în Shopping City Târgu-Mureș se află cel mai modern cinematograf din județ - CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu-Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

www.shoppingcitytargumures.ro

| Facebook | Instagram

Lasă un comentariu