NOI VESTIARE PENTRU STUDENȚII UMFST CARE DESFĂȘOARĂ ACTIVITĂȚI DIDACTICE

Distribuie pe:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș a amplasat, în curtea Spitalului Clinic Județean Mureș și a Clinicii Medicină Internă II din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, șase containere mobile cu vestiare pentru studenți.

Această soluție temporară, până la identificarea unor soluții definitive, a fost necesară pentru a rezolva o problemă veche a vestiarelor studenților care fac stagii în aceste clinici, dar și pentru a oferi un grad mai ridicat de siguranță studenților care desfășoară activități didactice on-site.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, problema vestiarelor pentru studenți a fost rezolvată definitiv în 2018 prin construirea de către UMFST a unui vestiar separat, structurat pe două nivele, cu o capacitate de 812 locuri.

Reamintim studenților că pentru participarea la activitățile didactice on-site este obligatorie completarea chestionarului pentru triaj epidemiologic, care se regăsește inclusiv în carnetul online de student și se poate transmite astfel online. Completarea chestionarului se face anterior începerii activităților didactice on-site, o dată pe zi, indiferent de numărul activităților didactice la care participă studentul.

Lasă un comentariu