EROI CU ARIPI DE SUFLET CREȘTIN

Distribuie pe:

Destinul românilor, de-a lungul existenței noastre ca popor, nu a fost unul tocmai facil. Dar am știut “să parcurgem ceasul greu”, trăindu-ne datul cu credința în Dumnezeu și în Mântuitorul Iisus.

Iobăgie, șerbie, nerecunoașterea drepturilor, războaie, revoluții și acum această implacabilă PANDEMIE cu resorturile ei ascunse în negura conștiințelor prealuminate ale potentaților “boțului de humă” care ne este casă, masă, leagăn și condiție sine qua non a viețuirii noastre pământene.

A venit, călătorind în eterul planetar, din orientul extrem, cu gânduri parșive, afectând fără discermământ tot ce este viu și neprotejat.

Dacă în fața vicisitudinilor vremurilor neprietene, ne-am apărat cu puterea armată emanată din popor, acum, în fața virusului stau cei care, ca și militarii, au depus un JURĂMÂNT, cel al lui Hipocrate. Armata corpului medical, de la infirmier la medicul-doctor, cu armele științei, fără să precupețească niciun efort fizic și profesional, se dăruiesc cu generozitate pentru a salva viețile celor afectați de virus.

Părintele Cleopa spunea că în luptele de la MĂRĂȘEȘTI, MĂRĂȘTI și OITUZ, alături de oștenii noștri a luptat și “Sfântul Nicolae cu armata lui de îngeri nevăzuți”.

Acum, îngerii luptă la lumina zilei: Îngerii în alb cu suflet de lumină.

Lor le acordăm încrederea noastră, în ei ne este toată speranța de vindecare.

Gânduri de pe patul din spital, cu alese și deosebite sentimente de respect și gratitudine.

Cuvintele sunt prea sărace și nu pot transmite trăirile și lacrimile bolnavilor.

La CLINICA DE PNEUMOLOGIE din Târgu-Mureș, un mic corp de oaste luptă eroic cu atacatorul încoronat și reușește sistematic să repurteze succese remarcabile.

ÎNTREG CORPUL MEDICAL MUREȘEAN ESTE ÎN AVANGARDA DEMERSURILOR DEOSEBITE DE A COMBATE BOALA.

CINSTE LOR și părinților lor care au zămislit asemenea oameni!

 

 

Cu respect și recunoștință,

Fam. ALEXANDRINA ȘI ALEXANDRU ȘERBAN

Lasă un comentariu