TEONA TODEREL - PIC(T)URI @ CAMERA K'ARTE - STR. GEORGE ENESCU NR. 2

Distribuie pe:

16-29 oct 2020 (L-V: 15.00-19.00) Facebook event https://www.facebook.com/events/263242511650137

“Prin filtrul picăturii de ploaie, imaginarul e menținut dincolo de condiționările prezentului. Nu încerc să maschez elemente și relații ale urbanului, ci le subliniez o dimenisune productivă, aceea de a «purifica» spațiul comodificat de agresivitatea comercializării, relații de piață și omogenizare culturală. De exemplu, «ecranul» invizibil personificat în unele lucrări de geamul mașinii stă în opoziție cu hegemonia consumerismului și ale vanităților adiacente, dar el nu are rolul de a camufla sau decepționa ci, din contră, de a descoperi și expune. Un urban «spălat de ploaie» farmecă, hipnotizeză și mediază tranziția dinspre spectator spre un visător angajat” - Teona Toderel.

Teona Toderel s-a născut în Alba-Iulia (1992). Absolventă a U.A.D. Cluj-Napoca, a pictat în Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Izmir și București.

Măsuri de siguranță:

Expoziția se va desfășura în concordanță cu normele de siguranță în vigoare. EXPOZIȚIA NU VA BENEFICIA DE VERNISAJ, dar poate fi vizitată în intervalul 16-29 octombrie 2020, de luni până vineri, între orele 15-19. Vineri, 16 octombrie, expoziția va putea fi vizitată în intervalul orar 19-21.

Accesul în Camera K'ARTE este posibil doar în limita a două persoane în același timp, cu mască sanitară și verificarea temperaturii la intrare.

Pentru alte intervale orare, vă rugăm să ne scrieți la contact@k-arte.ro

Organizat de Asociația K'ARTE

Proiect co-finanțat de Primăria municipiului Târgu-Mureș

Cu sprijinul Reea și Nett Front

Lasă un comentariu