ELEVI MAI INFORMAȚI, “TINERII ȘI DROGURILE”

Distribuie pe:

Ieri, 16 octombrie, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Mureș, din cadrul Agenției Naționale Antidrog (ANA), în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, au desfășurat o activitate în cadrul proiectului local “Tinerii și drogurile”. Acțiunea s-a adresat reprezentanților Consiliului Județean al Elevilor Mureș, în cadrul acesteia fiind prezentate și supuse dezbaterii consecințele pe termen scurt și lung ale consumului de droguri.

Având în vedere că drogurile (în special cele care se fumează), afectează în timp, sistemul circulator și aparatul respirator, țintite și de virusul COVID-19, mesajul transmis de specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș a fost: Nu lăsa drogurile să-ți taie respirația!

Cu acest prilej, au fost distribuite reprezentanților Consiliului Județean al Elevilor Mureș, 250 de măști faciale, personalizate cu mesajul “Drogurile îți taie respirația”, urmând a fi distribuite în rândul elevilor de liceu din județul Mureș, ne-a declarat Ion Aleodor Roman - coordonator al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș.

Lasă un comentariu