JOS “MASCA DE FIER”! (XIII)

Distribuie pe:

MAIOR

Astfel de colaborări de protocoale, majoritatea având caracter secret... se ridică un mare semn de întrebare despre modalitatea în care unele instituții de forță (SRI, DNA - n.a.) au înțeles să acționeze împotriva legii... Sigur că erau împotriva tuturor principiilor...În acest fel rezultă că ele și-au depășit cu mult rolul lor constituțional, au încălcat prevederile legii și, mai ales, au adăugat la lege, încep să se comporte ca organe care aplică legea după cum consideră ei în interesul țării și ar fi o motivație

să aplice în așa fel legea penală” (Toni Greblă, judecător al CCR).

Ca sistemul ocult să zburde în voie și în România, după ce l-au executat pe președintele naționalist Ceaușescu, sforarii sionisto-masoni din C.I.A. și-au activat “cârtițele” și, prin intermediul unor slugi ale lui Antihrist, ca Năstase și Geoană, au intervenit la președintele Băsescu să îl numească pe infiltratul în PSD și masonul Maior în funcția de șef al SRI! Cu toate că a fost numit politic, el nu va ezita să persifleze ideea de politică în ziarul “România liberă” (afirmând: “Nu-i prea suport eu pe politicieni”) și, fidel mai ales conceptului de “securitate globală”, decât interesului României, a spus că suntem în grațiile euro-atlantice tocmai pentru faptul că în România nu s-au dezvoltat curente de tip naționalist, l-a criticat pe celebrul avocat R. Giuliani fiindcă acesta a conceput o scrisoare unde combătea interceptările telefonice și excesele DNA, a facilitat venirea în România a două companii care au devalizat Statul Român (Bechtel, Microsoft)! Ca urmare, C.I.A i-a pus pe piept o tinichea, Medalia Warren - un personaj de la Curtea Supremă renumit prin presiunile sale asupra Justiției!

Bătându-și joc fără nicio noimă de ordinea de drept a Țării, acest “șef închipuit al SRI”, cum îl numea senatorul V. Marian, s-a remarcat prin câteva fapte penale, nesancționate în “epoca bâtei” complicelui Băsescu, cum ar fi “noua filosofie a cooperării”, catalogată în 2009 ca “formă de control mult mai eficient” în interiorul SRI, în zona politică și între instituții (ca semnatar al protocoalelor, ne-a distrus ideea de Justiție), dar și cerbicia stupefiantă cu care a pledat pentru legea monitorizării (supranumită Big Brother) în fața CCR!

Ca atmosfera de “ospiciu” să fie și mai deplină, în a se spiona electronic unii pe alții (inclusiv pe președintele Băsescu), trebuie precizat că și acest șef al SRI, care se visa la un moment dat candidat la prezidențiale, a fost interceptat telefonic, pe mandat de siguranță națională, într-un dosar în care era implicat finul său!

Astăzi, Maior ne “râde în nas” din fotoliul său de șef de la, țineți-vă bine, Ambasada României în S.U.A.!

 

COLDEA

În cadrul unei ceremonii secrete la Ambasada S.U.A., Laura Codruța Köveși și Florian Coldea au depus jură-mântul de cetățeni americani... I-a apucat frica pentru nenorocirile pe care le fac! Când au fost puși să-l scoată președinte pe Sasone, Köveși arestând tot ceea ce i se putea opune neamțului și Coldea dând cu tunul în voturi, li s-a făcut frică și au cerut garanții de la americani. Rezultatul a fost acordarea cetățeniei” (Mirel Curea, redactor-șef adjunct al cotidianului Evenimentul zilei”).

Nu profesioniștii, ci carieriștii mediocri gen Coldea (cel care a abandonat Politehnica din Timișoara după nici 2 ani de facultate și a fost incapabil să își ia în 1996 licența la Facultatea de Psihosociologie din cadrul Academiei Naționale de Informații) sunt predilect recrutați de Oculta Mondială (căci nu degeaba ex-procurorul V. Marian spunea despre Coldea că este “un individ lipsit de orizont intelectual”, iar colegii săi din SRI l-au descris ca fiind “capabil să îngroape orice și pe oricine” ca să îngroape în Noua Eră, inaugurată de acești heirupiști la scară mondială, Țări, Ordini Constituționale, Popoare!

Devenit “păpușar” din umbră al politicii românești, după ce securiști și țuțeri din PDL l-au propulsat să coordoneze activitatea informativ-operativă a SRI, Coldea a făcut “casă bună” cu Köveși, amândoi fiind ofițeri ai unui serviciu secret străin și executanți ai ordinelor acestuia (conform unui membru al Comisiei parlamentare de control al SRI), supunând total România - prin terorizarea elitelor și a principiilor - în “sistemul ticăloșit” patronat de președinții Băsescu și Iohannis!

Cu chiu, cu vai, s-a reușit însă debarcarea lui Coldea din postura de prim-adjunct al SRI (deținută de la vârsta de 34 de ani) după dezvăluirile de o grozăvie șocantă, înspăimântătoare, ajungându-se ca “albirea” lui să fie mai importantă decât interesele Țării: nu i “s-a pus pe masă” nicio probă de vinovăție, în urma unei sumare anchete, optându-se pentru varianta să își dea, “nesilit” de nimeni, “demisia”...

Dragii mei, nu știu dacă poate cineva să schițeze adevărata amploare a dezastrului național a cărei unealtă băsesciană a fost acest Coldea, dar înainte de a vă prezenta câteva acuze publice care i s-au adus, aș dori ca dumneavoastră să nu uitați că tupeul lui a fost “supervizat” de “sprijinul logistic” dat de ofițeri ai C.I.A. și F.B.I. aflați “în misiune” chiar în birourile SRI-DNA: a obținut mandate de interceptări telefonice după cum au vrut “mușchii lui (permițând și monitorizarea e-mailurilor), a recurs la a-i monitoriza pe români prin stația americană de ascultare Monsat (Sistemul Național de Monitorizare prin Satelit), s-a pus orbește în slujba președintelui Băsescu în a executa acțiunea tipic totalitară de poliție politică (monitorizându-i adversarii), (C. Bârsan), a atacat CCR, a implicat SRI în alegerile din referendumurile din 2007 și 2012 (cu operațiuni mediatice de denigrare, intoxicare, dezinformare, derutare), a deturnat 3-4 milioane de euro destinați răscumpărării jurnaliștilor români răpiți în Irak (conform procurorului C. Nastasiu, fost șef al DIICOT), a dispus blocarea și reținerea în trafic a ex-generalului S.S.P. C. Voicu (care l-a acuzat că a luat mită 350.000 euro), a intervenit în procesul de Justiție folosindu-se de secretele altora etc.!

Și? Ei, și! Stăpânii lui din S.U.A. l-au decorat cu Medalia Barkley (al 34-lea președinte al lor)! “Meritele” lui, iată, vi le-am spus!

 

Lasă un comentariu