PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL MUREȘ A DEPUS LISTELE DE CANDIDAȚI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 6 DECEMBRIE A.C.

Distribuie pe:

Cristian Chirteș, președintele Partidului Național Liberal Mureș și candidat pentru un nou mandat de senator, a declarat că „vom duce în Parlamentul României și pe masa viitorului Guvern, care se va forma în jurul Partidului Național Liberal, marile proiecte de investiții ale județului Mureș".

Senatorul liberal de Mureș a mai spus că „avem nevoie, mai mult decât oricând, de sprijinul unui Guvern responsabil, care să fie alături de mureșeni în mobilizarea de resurse pentru infrastructura de transport, de sănătate și de educație. Am dovedit că am reușit să atragem de trei ori mai multe fonduri europene, într-o perioadă egală cu guvernele PSD. Guvernul PNL a reușit să apere locurile de muncă, iar investițiile au fost la cel mai mare nivel din ultimii 10 ani".

Lista candidaților PNL Mureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, validată în Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal, este următoarea:

Senatul României: 1. Ioan-Cristian Chirteș;

2. Theodora Benedek; 3. Ovidiu Georgescu;

4. Horea Șarlea; 5. Rareș-Cosmin Butiulcă;

6. Ovidiu-Ionuț Cengher.

Camera Deputaților: 1. Ervin Molnar; 2. Sebastian-Gabriel Toncean; 3. Alexandru Gyorgy;

4. Simona-Elena Șanta; 5. Mircea Mariș; 6. Meda-Emilia Iacob; 7. Valentin-Mihai Drăghici; 8. Virginia-Mădălina Oltean; 9. Camelia Pop; 10. Marius-Ioan Mărginean.

Obiectivul PNL Mureș la alegerile parlamentare din 6 decembrie este obținerea unui mandat de senator și a două mandate de deputați.

Suntem siguri că vom obține încrederea mureșenilor, pentru că PNL consideră că orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol.

Este esențial ca românii să vină la vot cu încredere, pentru că democrația înseamnă alegeri și puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte.

Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale.

Le mulțumim românilor care recunosc aceste valori și ne vor sprijini în continuare.

 

Lasă un comentariu