COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:

Partidul Social Democrat, organizația Mureș, vă informează că președintele în exercițiu Vasile Gliga s-a retras din funcția de președinte al organizației județene, dar va rămâne un membru activ și important al partidului.

Vasile Gliga a declarat la finalul Consiliului Politic Național că: „Am decis azi să fac un pas important pentru organizația Mureș a PSD și pentru un viitor mai performant al comunității în care am crescut și în care trăiesc, județul Mureș. Am decis că este probabil cel mai bun moment să las generația nouă să confirme valorile în care ei cred, valorile spre care societatea de azi se îndreaptă. Este un pas firesc pentru organizația județeană, pentru ca valorile tinerei generații să poată ieși și străluci în anii ce urmează."

Luând în considerare situația dezvoltată la nivel județean și în virtutea încrederii acordate de membrii Consiliului Politic Județean al PSD Mureș de a deschide lista de candidați la Camera Deputaților, Consiliul Politic Național al PSD a hotărât azi, 21.10.2020, să o numească președinte interimar al PSD Mureș pe Dumitrița Gliga.

Dumitrița Gliga a declarat imediat după numirea sa: „Schimbarea de generații și de mentalități este o etapă normală în viață, într-un partid sau în viața oricărei societăți din lumea aceasta. Asta se întâmplă și la PSD Mureș și se numește normalitate. Vreau să îi mulțumesc lui Vasile Gliga pentru educația primită, pentru cultul muncii și respectul pentru ceilalți pe care mi le-a insuflat, pentru implicarea necondiționată în viața comunităților locale și rezultatele remarcabile obținute în cadrul partidului.

Privind spre viitor, doresc să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și care mi-au acordat votul și încrederea în campania care tocmai s-a încheiat, mulțumesc organizațiilor din cadrul PSD Mureș pentru susținerea acordată de a deschide lista de candidați la Camera Deputaților. Sunt convinsă că suntem o echipă puternică, unită, cu mulți oameni foarte valoroși!"

Redăm mai jos listele candidaților PSD Mureș pentru Senat și Camera Deputaților, validate în ședința CPN al PSD de miercuri, 21.10.2020

SENAT: 1. AZAMFIREI LEONARD; 2. POP COSMIN; 3. BARDOȘI DRAGOȘ TIBERIU; 4. CÎMPEANU ALEXANDRU; 5. TURCU ELENA SIMONA; 6. BREFELEAN SERGIU.

CAMERA DEPUTATILOR: 1. GLIGA DUMITRIȚA; 2. BUICU CORNELIU FLORIN; 3. SOCOTAR DINU; 4. DANCU OVIDIU; 5. PINTEA AUREL;

6. CIRLEA EMANOIL; 7. MOGA DOINA CAMELIA; 8. PAPUC SERGIU VASILE; 9. PUI DRAGOȘ CRISTIAN; 10. MĂTEA EMIL.

 

Lasă un comentariu