A FOST INVESTIT PRIMARUL DIN CHEȚANI, EMIL FLORIN MOCAN - VREDNIC ESTE!

Distribuie pe:

Vineri, 23 octombrie, Emil Florin Mocan a fost investit ca primar al comunei Chețani. Venit din mediul privat, Mocan s-a impus, cu 12%, și în scrutinul din 2016, în fața vechiului primar. Destui au crezut că victoria sa este doar un simplu foc de paie, dar, prin muncă și abnegație, primarul a dovedit tuturor că este demn de funcție. Lucrul acesta a fost lesne remarcat de sătenii din Chețani, care, precum în slujbele de hirotonire, au spus și despre primarul din Chețani: vrednic este și+

i-au consfințit, prin vot, un al doilea mandat de primar, în 2020. De data aceasta, primarul a obținut tot atâtea voturi cât ceilalți contracandidați, la un loc.

Cu prilejul investiturii, Mocan a spus: „Doresc să împart cu toți consătenii, din nou, emoția bucuriei trăite duminică, 27 septembrie 2020, când, prin dorința și alegerea dumnealor, am primit, din nou, imensa responsabilitate de a conduce destinele comunității noastre, pentru următorii patru ani, în calitate de primar. Au aflat cu toții despre «Planul lui Emil», un ambițios și generos plan, pe care, alături de o echipă tânără și puternică, o să îl transpun în realitate, prin multă muncă și dăruire, prin credință și profesionalism. Înainte însă de a avea un plan, am avut un VIS! Un vis în care cu toții să trăim fericiți, într-o comu-nitate mai bună, un vis în care să avem o viață sigură și împlinită, alături de bunici, părinți și copii, un vis în care noi, toți, devenim o singură mare INIMĂ. Pentru acest vis, promit să lupt, în fiecare zi, ceas de ceas, secundă de secundă. Din drag de Chețani! Mulțumesc tuturor! Dumnezeu să fie cu noi"!

Desigur, în acest nou mandat, altele sunt circumstanțele, la primăria Chețani, iar provocările par a fi chiar mai mari decât până acum. Oricum, ceea ce s-a realizat oferă deja o perspectivă optimistă. În urmă cu puțină vreme, prin septembrie, Emil Florin Mocan a avut prilejul să bea un pahar de apă din rețeaua de apă potabilă a satului Grindeni. După mai bine de doi ani de muncă, unul dintre marile sale obiective era realizat, prilej cu care primarul spunea: „este unul dintre cele mai împlinite momente, din mandatul meu de primar.

După binecuvântarea primită de la părintele din Grindeni, am băut primul pahar de apă din rețeaua publică. După mari eforturi și răbdarea prelungită a consătenilor noștri din Cristur (Grindeni), pentru care le mulțumesc, am reușit să finalizam o investiție vitală: introducerea apei potabile".

 

Lasă un comentariu