ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR, O NOUĂ SPERANȚĂ PENTRU RESUSCITAREA MIȘCĂRII NAȚIONALE!

Distribuie pe:

Ultimii 30 de ani au arătat ce poate face actuala clasă politică: jefuirea țării, distrugerea economiei, defrișarea masivă a pădurilor, clientelism politic, promovarea nulităților în poziții cheie, furt din banul public.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), cel mai nou partid din România, este formațiunea politică care își propune să fie rezultatul unificării forțelor românești care urmăresc să servească interesele poporului român și să ajungă să legifereze și să guverneze pentru aceste interese.

Doctrina A.U.R. se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința, libertatea.

Alianța pentru Unirea Românilor, organizația Mureș, le propune mureșenilor o listă de candidați onești, capabili, care nu au fost implicați în marile partide și guvernări de până acum și care au dovedit că sunt alături de cetățeni.

Lista candidaților pentru Senat este deschisă de domnul doctor Radu Darii, în vârstă de 45 de ani. Are o activitate medicală respectabilă, ca medic primar chirurg în cadrul Spitalului Municipal Sighișoara, de peste 16 ani. S-a născut în Basarabia, este căsătorit, are patru copii, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie, specialitatea de Chirurgie Generală, în Târgu-Mureș. Are o bogată experiență managerială, pornind cu ramura medico-chirurgicală, ca șef de secție interimar, unde aduce un aport în armonizarea colectivului din cadrul secției și implicit în dezvoltarea instituției.

Pe prima poziție la Camera Deputaților echipa AUR îl propune pe Dan Tanasă, președintele Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC). Dan Tanasă are 39 de ani, este născut în Sfântu Gheorghe, județul Covasna, a absolvit Colegiul Național “Mihai Viteazu” din orașul natal și Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității “Transilvania” Brașov. În prezent este student al Facultății de Drept din cadrul aceleiași universități. Din anul 2008 și până în prezent, Dan Tanasă este implicat în demascarea iredentismului maghiar promovat de UDMR și alte organizați extremiste maghiare. A câștigat deja peste 100 de procese împotriva unor instituții publice care nu respectă legea, fiind practic al treilea prefect din județele Covasna și Harghita.

Tot pentru Camera Deputaților, echipa AUR o propune pe doamna profesor Marinela Marin, 52 de ani, director al Școlii Gimnaziale Ideciu de Jos. Doamna Marinela Marin este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca și a Facultății de Drept din cadrul Universității “Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș. Doamna Marinela este o veche susținătoare a mișcării naționale din România, fiind implicată și în activitatea politică de aproape 20 de ani, în cadrul Partidului România Mare.

Lista completă a candidaților AUR Mureș:

CAMERA DEPUȚAȚILOR: 1. TANASĂ DAN - 39 ani, jurnalist; 2. MARIN MARINELA - 52 ani, cadru didactic; 3. MARCU VLAD - 28 ani, inginer construcții; 4. NATEA LIVIU - 27 ani, politolog; 5. FLOREA CRINIȘOR-FLORIN - 26 ani, inginer; 6.HOBAI IOANA-MARIANA - 35 ani, profesor; 7. VÂLVĂ MIHAI - 30 ani, medic stomatolog; 8. TITTES-GHERMAN PETRU-VLAD, 27 ani, inginer IT; 9. MUREȘAN LIVIU-MARIUS - 29 ani, asistent medical; 10. PETRA CLAUDIU-FLORIN - 44 ani, electrician.

SENAT: 1. DARII RADU - 45 ani, medic chirurg; 2. PÎNCĂ IOAN - 75 ani, militar; 3. BERȚA IOAN - 70 ani, jurist; 4. GRAMA GABRIELA - 40 ani, inginer zootehnist; 5. VASIU TATIANA - 50 ani, cadru didactic; 6. HĂRȚĂGAN MARIA - 60 ani, tehnician veterinar.

 

Lasă un comentariu