JOS “MASCA DE FIER”! (XIV)

Distribuie pe:

Hellvig

“Hellvig a fost depistat ca semnatar al ilegalului protocol (declarat de CCR), semnat în 2016 cu procurorul general de atunci Augustin Lazăr (care ne mințea că nu este de acord cu protocoalele) și directorul SRI, Eduard Hellvig. Chiar ne întrebăm ce mai caută acest personaj care a încălcat Constituția într-o atare demnitate (...) SRI operează ilegal cele 2 autorități naționale în domeniul comunicațiilor - Centrul Național de Interceptare a Comunicațiilor, precum și pe cea de control a internetului - Centrul Național Cyberint, care au fost create ilegal, prin hotărâri secrete ale CSAT (organ adminstrativ ce nu se poate substitui Parlamentului)... Cu alte cuvinte, toți cetățenii României sunt monitorizați în afara legii, iar Hellvig știe asta, dar nu a făcut nimic pentru intrarea în legalitate. În iunie 2015, după instalarea sa în funcție, Hellvig a tăiat panglica împreună cu Klaus Iohannis la noul sediu al C.N. Cyberint, care controlează toate comunicațiile românilor de pe internet (mailuri, calculatoare personale etc.) fără a exista lege de înființare și fără ca societatea românească să aibă, ca și în cazul C.N.I.C., vreo autoritate de control a acestei unități militare care operează în sfera restrângerii Drepturilor Omului” (Răzvan Savaliuc, Lumea Justiției, 2019).

Nici nu terminase bine Facultatea de Științe Politice de la Cluj, unde intrau de obicei respinșii de la Istorie, că această “flașnetă” soroșistă a globalizării, de etnie evreiască (conform ziaristului M.A. Marinescu), a fost propulsată de PNL, în vârful Statului Român, de unde ne-a lăsat să înțelegem explicit că avem de-a face cu un fervent adept al neomarxistului Karl Popper - părintele și ideologul progresismului internaționalist, creator al ideologiei, globalizante, “pas cu pas”. De aici, de la conducerea SRI, Hellvig și-a depus întreaga abnegație, din postura unui euro-atlantist care “nu dă doi bani” pentru ca SRI să asigure ordinea și liniștea publică, pentru a lăsa publicului impresia că este cu corupția, deși în realitate a implicat instituția în acțiuni ilegale de control al populației: în 2016 a semnat Protocolul anticonstituțional dintre SRI și Parchetul General, iar la 15 martie 2016 s-a exprimat public în favoarea intervenției Străzii, adică a celor ieșiți în stradă pentru a contesta (în mod extremist) Ordonanța 13/2017 (deși CCR a decis că este legală, ceea ce înseamnă că DNA și PICCJ au intervenit abuziv și ilegal în atribuțiile Guvernului)! Rămâne ca noi, istoricii, să stabilim, cu exactitate, în ce măsură SRI a fost folosit, de forțe antiromânești, în subminarea ordinii de drept a României! Că Justiția ...

D.N.A.

“Oricum, trebuie făcut ceva - reconstruit, nu desființat (D.N.A - n.a.)! Din punct de vedere al neconstituționalizării DNA, lucrurile sunt clare. Nu s-a ținut cont           de așa ceva! Dacă nu respecți reguli de procedură este un argument foarte grav pentru anularea tuturor rechizitorilor făcute de DNA” (Prof. univ. dr. Gheorghe Iancu, specialist în Drept, fost Avocat al Poporului).

Odată cu venirea peste noi a epocii postdemocratice, am intrat fără să vrem nu numai în postadevăr, ci și într-o gravă postlegalitate prin care, ca Lumea Veche să dispară din istorie cât mai vertiginos, mondialiștii și-au permis să facă din România, lovind-o în “moalele capului” cu “bâta” DNA, un lagăr experimental al unei Noi “Ordini” unde, urmărindu-se a se distruge societatea cu dosare prefabricate și spectaculare, liote decadente de denunțători i-au îngenuncheat pe români! Prin acest demers, orchestrat de interese străine, “România a coborât la nivelul unui stat mafiot” care, folosindu-se de “procurori anticorupție... corupți”, a avut la “timonă” o “unealtă”, Kövesi, vinovată de a fi subminat, “prin alianța ei necurată cu serviciile secrete din România (și nu numai), fatal statul de drept” (titra The Telegraph)!

Nu se poate, așadar, să rămânem indiferenți, după atâția ani de teroare națională, când aflăm de la prof. univ. dr. G. Iancu (fost Avocat al Poporului) că disjungerea din PNA (O.U.G. 43/2002 menționa că este organizat autonom pe lângă Parchetul de lângă Ministerul Public) în DNA s-a făcut într-o manieră neconstituțională (prin intervenția soroșistei Monica Macovei), căci DNA nu este, în conformitate cu articolul 131 din Constituție care prevede că Parchetele funcționează pe lângă instanțele judecătorești, constituit în cadrul unor instanțe!

Culmea culmilor a fost însă că, fără să le pese câtuși de puțin să salveze măcar aparențele atât de trâmbițatului “stat de drept”, niște șefi ai SRI au pus “hamul” pe această instituție unică în lume, DNA, care a reușit să pună “la zid” toată aristocrația României (economică, culturală, științifică), manifestându-și cu agresivitate apetitul egolatru de a submina cu absolută nerușinare autoritatea judecătorească și devenind realmente o unealtă a fărădelegii și marii corupții din Țara noastră! Ca să vedeți însă și dumneavoastră până unde anume poate duce ura față de un popor suficient de civilizat, dar atât de denigrat, acest “grup infracțional organizat” nu s-a reținut (în dorința lui de a se acoperi, de a sluji interese externe și de la a-și proteja unii altora interesele) de la a-i intimida inclusiv pe mai mult de jumătate dintre magistrați, șantajându-i, cum a făcut între 2014-2018, când DNA a deschis dosare la 3.420 de persoane (2.193 judecători și 1.227 de procurori)! Astfel, fără nici o noimă și respect, unui întreg popor i s-a indus ideea, în trauma și spaime mediatice, că - uite! - până și președintele Germaniei a afirmat că “DNA este a 3-a putere în stat” (în realitate, neînțelegând că se confruntă cu o insultă anticonstituțională de proporții, consilierii președintelui antiromân Iohannis și presa pro-prezidențială au transmis fără să clipească, această, în definitiv, eroare de traducere), că “lumea civilizată” aplaudă în mod “justițiar” și conferă “tinichele de recunoștință” unei instituții “născute” ilegal (pentru că francezii erau mulțumiți de mușamalizarea dosarului Apa Nova, suedezii de Ikea, americanii de Microsoft și Bechtel, germanii de Eads etc.), că niște procurori și-au imaginat că sunt deasupra legii și au luat niște măsuri iresponsabile (au ascultat “sfatul” SRI de a transforma Justiția în “câmp tactic”, au închis dosare de genul RCS-RDS, au folosit interlopi ca denunțători - vezi Șova, au fabricat probe în dosare penale, au monitorizat electronic - în masă - punând sechestru pe bunuri și conturi cu scopul de a distruge afacerile românilor și a-i aduce în stadiul de supravie-țuire - la Interagro au intrat în șomaj 6.000 de angajați, au acceptat dosare livrate și dublate de “plicuri” cu “dedicație”)...

Ravagiile făcute de DNA, prin astfel de tactici secrete și necinstite, i-au înspăimântat și pe cei care, inițial, au favorizat această activitate, subordonată SRI, de destabilizare economică și politică a României: președintelui - naș Băsescu i-a ieșit pe gură “porumbelul” conform căruia “DNA face un joc care nu este al României și este parteneră a Mafiei”, șefa ÎCCJ s-a grăbit să se declare “partenera de nădejde a procurorilor DNA”, iar șefii Curții de Conturi au vrut să verifice cheltuielile DNA pentru interceptarea comunicațiilor dar, când s-au văzut cu mascații la poartă și birourile sigilate, li s-a făcut frică și au renunțat! Însă, demnă de remarcat, a fost poziția adoptată de lordul A. Robothan (fost ministru britanic al Forțelor Armate): “multe din condamnările anticorupție, elogiate inițial, ar putea fi o consecință a corupției și a înțelegerilor secrete dintre autorități, adesea cu prețul încălcării Drepturilor Omului”...

Este, deci, regretabil că tocmai acum, când recent am sărbătorit Centenarul Marii Uniri a Românilor, dușmanii noștri de veacuri au reușit, prin stratagema diversionistă, că ne scapă de corupția înrobitoare, de fapt să ne dezbine național, să ne pună “cătușe” (la ochi, urechi, gură și chiar mâini), să ne țină în subdezvoltare cu scopul depopulării Țării, inițiind și facilitând acțiunile SRI-DNA de acaparare, din bugetul de stat, a unor sume astronomice (numai în 2018, DNA a avut cel mai mare buget din istoria instituției: 182.981.000 euro) cu care, în detrimentul Sănătății și Demnității mentalului național, s-au cumpărat cele mai noi tehnici de interceptare a comunicațiilor (primarul Târzioru, din orașul Săveni-Botoșani, susținea că între 2010-2015 DNA a ascultat “cam toată populația activă” din zonă), cum ar fi acel soft al decodării oricărui telefon din care se pot extrage contacte, poze, mesaje - inclusiv cele care au fost șterse (în valoare de 670.000 euro)!

Ei, vedeți? Nu aici sunt, oare, banii dumneavoastră? Nici la spitale, nici la șosele, nici la școli! Și întreb: de ce? Pentru că așa vor “mușchii” celor care ne conduc, din afară, supărați pe noi, sclavii lor, că ne permitem să dăm Slavă lui Dumnezeu pentru toate și să Îi ridicăm Sfânt Locaș în splendidă Catedrală!

 

Lasă un comentariu