NOII CONSILIERI LOCALI AI PNL DAU #RESTART TÂRGU-MUREȘULUI

Distribuie pe:

Marți, 26 octombrie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Municipiului Târgu-Mureș, au fost învestiți consilierii locali ai Municipiului Târgu-Mureș, patru membri de seamă ai Partidului Național Liberal: Ervin Molnar (președinte PNL Târgu-Mureș), prof. dr. Horațiu Suciu (președintele comisiei de sănătate din cadrul PNL Târgu-Mureș), Alexandru Gyorgy (vicepreședinte PNL Târgu-Mureș) și Bogdan Costin Voicu (vicepreședinte PNL Târgu-Mureș).

Cei 4 noi consilieri locali, prin jurământul rostit, au promis tuturor locuitorilor din Târgu-Mureș că, prin acțiunile lor, vor lupta pentru a dezvolta orașul și pentru a repune economia municipiului pe harta națională.

Membrii PNL au conceput o serie de 10 proiecte care au fost prezentate târgumureșenilor în campania electorală și care au rolul de a rezolva problemele stringente ale municipiului.

“Jurământul rostit în cadrul ceremoniei de constituire a Consiliului Local reprezintă un crez și o promisiune făcută târgumureșenilor. Vom acționa în sprijinul dezvoltării orașului din punct de vedere economic și turistic și vom avea grijă ca programul ReSTART Târgu-Mureș să fie implementat.

Dezvoltarea Târgu-Mureșului este o prioritate pentru echipa de consilieri ai PNL. Vom susține propunerile noastre în fața noului primar învestit și vom reuși să recuperăm decalajul față de municipiile dezvoltate și să poziționăm orașul pe primele locuri din țară, acolo unde îi este locul. De azi, #reSTART Târgu-Mureș!” - Ervin Molnar, președinte PNL Târgu-Mureș.

Proiectul #reSTART Târgu-Mureș a fost elaborat cu gândul la binele locuitorilor, iar consilierii locali ai PNL vor pleda pentru construcția celui mai mare spital municipal din țară, cu posibilitatea extinderii acestuia la spital regional, scutirea taxelor și impozitelor, timp de 5 ani, pentru tinerii antreprenori, modernizarea mijloacelor de transport care vor fi full electric și hibride, dezvoltarea infrastructurii rutiere, crearea de parcuri industriale în zonele limitrofe ale municipiului, reabilitarea școlilor și grădinițelor, construirea de noi creșe, digitalizarea orașului și dezvoltarea turistică a zonei.

“Suntem hotărâți să schimbăm orașul nostru, să contribuim la dezvoltarea acestuia și vom întreprinde toate acțiunile necesare pentru acest lucru. Este o perioadă dificilă, este adevărat, însă trebuie să intervenim prompt și să investim în viitor!” - Alexandru Gyorgy, vicepreședinte PNL Târgu-Mureș.

 

Lasă un comentariu