UN CĂȚEL UITAT ÎNTR-O BENZINĂRIE A REVENIT ACASĂ... DUPĂ 26 DE ZILE!

Distribuie pe:

Loialitatea unui câine față de stăpânii săi a fost încă o dată dovedită de un patruped din China, care a străbătut aproape 60 de kilometri, în 26 de zile, după ce a fost... uitat într-o benzinărie.

Animalul de companie în vârstă de șapte ani, poreclit Dou Dou, a fost uitat de familia chineză într-o benzinărie aflată pe autostradă, unde cu toții au oprit pentru o pauză.

Potrivit presei internaționale, citată de DiGi24, Qui, stăpânul câinelui, și familia sa trăiesc în orașul Hangzhou, iar în urmă cu o lună au mers la țară pentru a-și vizita rudele.

Din păcate, la un moment dat au oprit într-o benzinărie care se află la aproximativ 60 de kilometri de casa lor, însă nu și-au dat seama că patrupedul a rămas acolo, așa că, după ce s-au odihnit, ei au pornit la drum.

Aceștia au realizat că animalul a dispărut abia câteva ore mai târziu, după ce au ajuns acasă. Deși s-au întors după el, câinele nu a mai fost găsit. O lună mai târziu, când nimeni nu mai spera că Dou Dou va fi găsit, acesta a apărut acasă. Șocul a fost extrem de mare, însă toți s-au bucurat că animalul s-a întors sănătos acasă.

Această întâmplare nu i-a uimit doar pe stăpânii lui, ci și pe experți: „Încă încercăm să înțelegem multe dintre comportamentele câinilor", a declarat un dresor, potrivit sursei citate. (L.P.)

Lasă un comentariu