DOMNUL IOAN CRISTIAN MOLDOVAN, LA A TREIA LEGISLATURĂ

Distribuie pe:

În prezența doamnei prefect Cristina Mara Togănel, la Luduș, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu", a avut loc ședința de constituire a Consiliului local Luduș, rezultat în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Respectând tradiția, ședința a început cu intonarea Imnului de Stat al României, după care doamna prefect a precizat că sunt îndeplinite prevederile Legii nr. 215/2001 privind Administrația publică locală. Ca atare, ședința a fost statutară. În sală au fost prezenți cei 17 consilieri aleși: Totu Daniel Septimiu Iulian, Banea Ioan Adrian, Petac Carmen, Puia Gelu Virgil, Ciucă Claudiu Corneliu, Șofron Alina, Stan Emil Alecu, Orosfoian Ioan-Marcel, de la PSD; Coman Alin Dorin, Hățăgan Olimpiu Sorin, Călugăr Ioan, Șopterean Ioan, de la PNL; Kis Istvan, Enyedi Mihai, Szekely Zoltan-Levente, de la UDMR; Cipăian Dragoș-Ciprian, Herepean Cornel, de la PMP. Având în vedere că a fost comunicată și încheierea de validare a primarului ales, în această ședință, consilierii locali și primarul reales al orașului Luduș au depus jurământul.

În aceeași notă a tradiției, ședința a fost condusă de cel mai în vârstă dintre consilierii aleși, Enyedi Mihai, asistat de cei mai tineri consilieri locali, Alin Dorin Coman și Ioan Marcel Orosfoian.

După depunerea jurământului, domnul primar Ioan Cristian Moldovan a făcut următoarea declarație: „Traversăm o perioadă dificilă, pandemia de coronavirus, tocmai de aceea ședința de astăzi s-a desfășurat conform măsurilor stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19. Însă, hotărâți, determinați și pregătiți de muncă vom face față tuturor provocărilor.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, realegându-mă ca primar al orașului Luduș pentru încă 4 ani, timp în care, împreună cu dumneavoastră, avem de îndeplinit proiecte importante de dezvoltare și înfrumusețare a orașului și creșterea bunăstării fiecărui ludușean."

În încheierea ședinței, doamna prefect Cristina Mara Togănel a urat succes noilor aleși și i-a îndemnat să ia toate deciziile cu gândul la oameni și să țină cont că, în următorii 4 ani, trebuie să respecte un sens unic, dezvoltarea.

 

Lasă un comentariu