VICTORIE!!!

Distribuie pe:

Curtea de Apel Târgu-Mureș a respins toate acuzațiile formulate de fundația maghiară împotriva mea.

Mergem cu Dumnezeu înainte, pentru biruința Neamului Românesc!

Salut decizia Instanței, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutor! Mulțumesc din suflet avocatei mele extraordinare, Marina-Ioana Alexandru, lui Silvian-Emanuel Man și Adrian Aciu, pentru implicarea lor alături de Ioana. Vă transmit vouă, dragi prieteni care m-ați încurajat, toată dragostea mea românească și vă îndemn să vă păstrați în continuare curajul și demnitatea de a fi români, căci cu noi este Dumnezeu!

Un gând special îl îndrept către soția mea, Adriana, care nu s-a descurajat, și către bunul meu prieten Florin Palas, care mi-a fost alături, în permanență. Recunoștința Domnului General Radu Theodoru, care a fost un adevărat sprijin de nădejde! Dumnezeu să-i dea sănătate și viață lungă!

Acuzațiile care mi-au fost aduse și care au fost, iată, respinse de Curtea de Apel Târgu-Mureș (mulțumesc pentru obiectivitate domnului judecător) au fost de discriminare, propagandă naționalist-șovină și incitare la ură. Ele vizau întreaga mea activitate desfășurată cu Asociația “Calea Neamului” și 14 texte publicate pe Facebook, unul dintre ele conținând si un citat din articolul “Echilibrul”, scris de Mihai Eminescu. Specific faptul că în cauza aceasta nu a fost vorba de poezia “Doina”, recitarea ei făcând obiectul unei alte plângeri. Sunt, de asemenea, recunoscător presei care a relatat cu obiectivitate tot acest caz, “Cuvântul liber” din Târgu-Mureș - cu doamna Mariana Cristescu, ActiveNews - cu Victor Roncea, “Buletin de Carei” - cu Ciută Daniela și “Mesagerul de Covasna” - cu Maria Crețu-Graur.

Vă îmbrățișez cu mare drag pe toți și vă chem din nou, și din nou, la Lupta pentru România! Tot înainte, nici măcar un sfert de pas înapoi!

Doamne ajută!

Lasă un comentariu