HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE 2020

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne sfătuiește să nu ne speriem de prima jumătate a lui noiembrie, care va fi ceva mai dificilă, deoarece a doua jumătate a lunii va aduce energii benefice și vom vedea primele reveniri la normal după o perioadă lungă de frustrări (din februarie până acum).

Berbec - Nu se anunță vești prea bune pentru tine în această lună dacă ești implicat într-o relație serioasă. Fie că ești căsătorit sau că ai un partener stabil, cert este că există un risc major de despărțire. Astrele îți recomandă prudență în ceea ce privește deciziile impulsive, mai ales când e vorba de chestiuni atât de importante. Dacă sunt copii la mijloc, ai grijă să nu îi implici absolut deloc în confruntările pe care le ai cu partenerul. Dacă ești singur și disponibil, luna noiembrie îți scoate în cale un fost iubit.

Deși ai țeluri înalte, posibilitățile de a câștiga mai mulți bani în această lună vor fi destul de puține. Este o perioadă mai bună pentru a-ți aprofunda cunoștințele, pentru a te specializa și pentru a te perfecționa în domeniul care te atrage. Încearcă să nu îți faci iluzii, ci să te axezi doar pe fapte reale și pe rezultate palpabile.

Taur - Luna noiembrie vine cu o nevoie acută de afecțiune pentru tine. De aceea, dacă ești singur, e posibil ca uneori să dai dovadă de disperare în fața celor cu care intri în contact. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, acum este momentul să animezi puțin viața ta intimă și să cauți să te apropii mai mult de partenerul tău. Dacă ești căsătorit, vor exista momente când îți vei dori ceva nou, însă rămâne doar la nivel de gând.

Schimbările profesionale sunt favorizate în această lună, cu toate că nu te simți foarte pregătit în acest sens. Este foarte important să ieși din zona ta de confort dacă vrei să evoluezi și, implicit, să câștigi mai mulți bani. Încearcă să nu rămâi în urmă sau să te complaci într-o situație care îți oferă un trai modest, ci fii ambițios și cere mai mult de la tine, pentru că poți...

Gemeni - Luna noiembrie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală. Mai mult decât oricând, vei simți că primești ceea ce meriți în relația de cuplu și te simți apreciat cu adevărat de partenerul tău de viață. Dacă ești singur de puțin timp, astrele îți scot în cale o nouă iubire, cel mai probabil rapidă și intensă. Încearcă să nu îți faci prea multe speranțe cu privire la viitor, ci să trăiești clipa și să te distrezi la maximum.

Luna noiembrie este excelentă pentru a-ți scoate la înaintare abilitățile de comunicare și de convingere. Profită de orice ocazie pentru a te implica în proiecte noi, mai ales atunci când vine vorba de bani. Poți obține o mărire de salariu doar dacă ai cuvintele potrivite la tine și curajul necesar de a iniția această discuție.

Rac - Noiembrie vine cu lucruri noi în ceea ce privește viața amoroasă. Cel mai probabil, relația ta va trece la următorul nivel, iar asta poate însemna, atât o căsătorie, cât și apariția unui copil. Indiferent despre ce este vorba, cert este că nu se va întâmpla nimic din ceea ce nu vrei. Te bucuri de sprijinul necondiționat al membrilor familiei și prietenilor, de aceea, uneori, poți juca și puțin riscant. Dacă ești singur, nu vor exista schimbări notabile, poate doar mai mult flirt decât de obicei.

În această lună, ai șansa de a face o investiție majoră pe care ți-o dorești de multă vreme, dar pe de altă parte vei fi nevoit să îți schimbi stilul de viață. Din moment ce vei rămâne fără economii, se recomandă prudență în ceea ce privește cheltuielile pe care erai obișnuit să le faci în mod normal. Ai și satisfacții mari, însă și sacrificiile sunt pe măsură.

Leu - Noiembrie te găsește într-o formă de invidiat, iar acest lucru te va ajuta în special dacă ești singur. Vei fi sufocat de admiratori, ceea ce înseamnă că ai o paletă largă din care să alegi. Cu toate că ești tentat să iei unele decizii superficiale, nu uita de esență și gândește pe termen lung. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil vei fi nevoit să oferi unele lămuriri partenerului de viață cu privire la anumite relații dubioase.

Încearcă să nu îți faci speranțe prea mari în ceea ce privește o afacere proprie, altfel riști să fii dezamăgit. Dacă îți faci planuri înainte de a te asigura, cât de cât, că ele pot fi puse în practică, cel mai probabil vei da piept cu piedici care te vor întoarce din drum cu coada între picioare. Nu te pune singur în situații care îți afectează atât prestigiul, cât și încrederea în tine.

Fecioară - Luna aceasta închei un capitol al vieții tale, iar acest lucru vine atât cu bucurii, cât și cu nostalgii. O relație ocazională ți-a oferit încrederea de care aveai nevoie, însă ți-a și rupt o parte din inimă. Încearcă să te gândești doar la lucrurile bune pe care ți le-a adus această aventură și să o păstrezi în amintire pentru totdeauna.

Noiembrie va fi o perioadă frumoasă pentru tine, însă cu cheltuieli mai mari. Cu toate acestea, ele vor fi cele care îți vor oferi relaxare și distracție de moment, astfel încât nu vei considera că banii sunt pierduți. Investești în tine și în fericirea ta. Atitudinea cu privire la acest subiect va fi blamată de persoanele care au o mentalitate diferită de a ta, însă nu trebuie să iei în seamă criticile care îți ajung la urechi.

Balanță - Noiembrie vine cu evenimente extrem de plăcute în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cu siguranță partenerul tău te va surprinde în cel mai plăcut mod. Vă veți face planuri serioase pentru viitor, planuri pe care veți și începe să le puneți în aplicare. Dacă ești singur, cel mai probabil te vei reîntoarce la o veche iubire.

Pe plan financiar, vei avea parte de cheltuieli mult mai mari decât de obicei, însă vor fi unele în scop recreativ. După un an intens de muncă, ai nevoie și meriți un concediu de vis. Meriți acest răsfăț și trebuie să îți reîncarci bateriile la maximum pentru a continua în același ritm ca până acum.

Scorpion - Este o lună prielnică pentru nativii care au în plan să se căsătorească sau să conceapă un copil. Dacă ai de gând să treci la următorul nivel în ceea ce privește viața ta amoroasă, acum este momentul să faci primii pași în acest sens. Desigur, nu uita că totul trebuie decis împreună cu partenerul de viață. Dacă ești singur, te preocupă mai mult starea materială și poziția profesională, de aceea nu se anunță nimic altceva în afară de idile fugitive și experiențe sexuale interesante.

Ai șansa de a câștiga mai mulți bani în această lună, însă nu vei reuși să pui nimic deoparte. Astrele te sfătuiesc să fii mai ferm în fața tentațiilor, dacă nu vrei să ai senzația că ai muncit degeaba. Eforturile tale profesionale trebuie să se concretizeze în lucruri de valoare și nicidecum în unele care îți aduc plăcere pe moment.

Săgetător - Luna noiembrie nu vine numai cu lucruri frumoase, dar vei reuși să răzbești. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil se va pune problema despărțirii într-un mod mult mai serios decât până acum, iar dacă, inițial, vei fi speriat de această posibilitate, pe parcurs vei constata că nu e normal ca doar ție să îți pese de relație.

Nici pe plan financiar nu se anunță vești prea bune. Cu toate că te așteptai să câștigi o sumă de bani care să te ajute să îți achiți datoriile, acest lucru nu se va întâmpla. Vei învăța ceva din această greșeală pe viitor, însă acum tot va trebui să faci eforturi mari pentru a ieși din impas. Te vei vedea nevoit să te împrumuți la cineva, însă, fiind vorba de o sumă măricică, acest lucru va fi destul de dificil.

Capricorn - Luna aceasta vei fi înclinat către planuri de viitor și angajamente serioase. Spre surprinderea celor din jur, vei constata că ceea ce îți dorești acum este mai mult decât distracție și aventură. Dacă ai un partener stabil, e posibil să începi să bați tot felul de apropouri cu privire la o eventuală căsătorie. Dacă ești singur, ideea de a împărți tot ceea ce ai cu o altă persoană te face să te îndepărtezi și mai mult de gândul de a te așeza la casa ta.

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în luna noiembrie. Viața profesională evoluează într-un ritm amețitor și nici măcar nu îți vei da seama cât de norocos ești. Bugetul ți se va îmbunătăți, dar numai pentru că ești atent și profiți de oportunitățile care îți ies în cale.

Vărsător - Noiembrie vine cu schimbări sentimentale pentru majoritatea nativilor acestei zodii. Dacă ești implicat într-o relație, cel mai probabil vei avea tendința de a te îndepărta de partenerul tău, căutând afecțiune în cu totul altă parte. Orice alt umăr decât al partenerului este mai bun pentru a-ți așeza capul. Nu e de mirare că vei fi tentat să fii infidel, însă vei reuși să te oprești la timp.

Munca ta va primi recunoașterea mult dorită, iar acest lucru se va vedea și la bani. Cu toate că nu sperai, ai șansa la o mărire de salariu sau chiar la ocuparea unei poziții mai bune în compania pentru care lucrezi. Nativii care își caută un loc de muncă sunt ajutați. Încearcă pe cât posibil să nu te lași păcălit de nimeni și de nimic, mai ales dacă vine vorba de economiile tale.

Pești - Dacă ești implicat într-o relație serioasă sau chiar ești căsătorit, luna noiembrie vine cu gelozii și posesivitate extreme din partea partenerului de viață. Dacă până acum totul se petrecea în limitele normalității, de acum totul se schimbă radical în rău. Încearcă să discuți cu partenerul și convinge-l pe cât posibil că nu are niciun motiv să se comporte așa.

Banii îți pot crea probleme în această lună, atât în ceea ce privește relațiile cu colegii sau partenerii, cât și în acelea cu persoanele dragi. E posibil să te gândești mult la acest aspect, să îi aloci prea mult timp și energie, iar din această cauză poți stârni, atât invidii, cât și frustrări. Axează-te pe echilibru și încearcă să ai câte puțin din fiecare. (L.P.)

 

                       

Lasă un comentariu