COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus, în ultimele 14 zile, în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat ieri, 2 noiembrie, Hotărârea nr. 44 cu următorul cuprins:

“Art. 1 Începând cu data de 3 noiembrie 2020, vor fi puse în aplicare măsurile stabilite prin H.G. nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin raportare la rata de incidență cumulată a fiecărei localități, potrivit anexei parte integrantă din prezenta hotărâre, anexă care va fi actualizată în funcție de evoluția ratei de incidență la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale.

Art. 2 De aducerea prezentei hotărâri la cunoștința membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mureș și Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență răspunde Serviciul de monitorizare a instituțiilor publice și situații de urgență din cadrul Instituției Prefectului-Județul Mureș.”

Hotărârea CJSU Mureș a fost luată în urma datelor comunicate de către Direcția de Sănătate Publică Mureș. Printre cele mai importante măsuri cuprinse în Hotărârea nr. 44 se numără prelungirea cu 14 zile a perioadei în care se aplică prevederile Hotărârii de Guvern nr. 856/2020 pentru Municipiul Târgu-Mureș și alte localități din județul Mureș, în funcție de categoria de incidență în care acestea se află.

Hotărârea CJSU poate fi consultată pe site-ul oficial al Instituției Prefectului, la adresa: https://ms.prefectura.mai.gov.ro/coronavirus/

Lasă un comentariu