CIPRIAN ALIN BELEAN, PRIMAR AL COMUNEI RÂCIU

Distribuie pe:

“Am depus jurământul în funcția de primar al comunei Râciu împreună cu consilierii locali ai PNL Râciu și ceilalți consilieri locali de la alte partide, împreună pentru bunăstarea comunei noastre. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat, prin vot, încrederea dumneavoastră și posibilitatea de a ne reprezenta comuna la nivel județean, național și, de ce nu, internațional. Cu ocazia acestui eveniment, doamna Dorina Dogar a primit titlul de Cetațean de Onoare al comunei Râciu, pentru toată munca și ajutorul adus comunității, în calitate de moașă.

Mulțumim, tanti Dorina!

Mulțumim pentru prezență dnei prefect Mara Togănel și dnei consilier prefectural Cristina Cormos, care, alături de dl Ioan Dunca, secretarul general al primăriei Râciu, au condus acest eveniment. Mulțumim dlui primar Ioan Vasu pentru implicare și pentru toată munca depusă în folosul comunității, în toți cei 24 de ani de administrație a comunei Râciu, minunatei echipe din primăria Râciu, consilierilor locali, preoților și tuturor celor prezenți în limita restricțiilor impuse de pandemie. Ne apucăm de treabă! În această perioadă dificilă de pandemie primează sănătatea consătenilor și apoi proiectele pentru dezvoltarea si bunul mers al comunei.

Doamne ajută! Sănătate tuturor!”, a declarat Ciprian Alin Belean, primar al comunei Râciu.

“Am primit, cu foarte multă bucurie, nenumărate mesaje, reacții și comentarii pozitive din partea voastră, a tuturor prietenilor, la postarea în care mi-am anunțat încheierea activității politice și administrative.

După atâția ani de viață și de muncă, acum că au trecut și alegerile din Comuna Râciu, sunt cu atât mai mulțumit că las în urmă o echipă tânără și de perspectivă (primar, viceprimar, consilieri) pentru viitorul comunității noastre.

Vă mulțumesc tuturor pentru aprecierile și gândurile transmise!

Dumnezeu să binecuvânteze comuna Râciu, Campia Transilvaniei și întreaga Românie”, a spus Vasu Ioan, fostul primar al comunei Râciu.

 

 

Lasă un comentariu