IMPOZITELE PE CLĂDIRILE ȘI TERENURILE FOLOSITE ÎN SERVICII TURISTICE SCAD LA JUMĂTATE!

Distribuie pe:

Miercuri, 4 noiembrie 2020, președintele Klaus Iohannis a promulgat actul normativ de modificare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, prin care impozitul pe clădirile și terenurile folosite în prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50%.

“Impozitul pe clădirile aflate în proprietatea persoanelor fizice și juridice, care sunt utilizate pentru prestarea de servicii turistice, pe o durată de cel puțin 180 de zile consecutive sau cumulate, în cursul unui an calendaristic, se reduce cu 50%. Reducerea se aplică în anul fiscal următor celui în care este îndeplinită această condiție”, arată legea promulgată de șeful statului.

De asemenea, “impozitul pe terenurile aflate în proprietatea persoanelor fizice și juridice care sunt utilizate pentru prestarea de servicii turistice, pe o durată de cel puțin 180 de zile consecutive sau cumulate, în cursul unui an calendaristic, se reduce cu 50%. Reducerea se aplică în anul fiscal următor celui în care este îndeplinită această condiție”, mai arată actul normativ. (L.P.)

 

Lasă un comentariu