DESPRE SFÂRȘITUL LUMII, NU DOAR ÎN POVEȘTI DE SPERIAT COPIII ȘI ÎN LEGENDE BIBLICE, CI ȘI ÎN REALITATEA ZILEI!

Distribuie pe:

În urmă cu doi ani, un vițel roșu, fătat în Israel, a creat panică și controverse în lumea întreagă, teologii localnici susținând că este semn biblic, nașterea fiindu-i consemnată în cartea sfântă. După două milenii de așteptare, primele două temple fiind dărâmate, nașterea și sacrificarea unui vițel roșu ar preceda construcția celui de-al treilea Templu din Ierusalim, simbolizând însă și “începutul Sfârșitului” actualei epoci. Mărturisesc, nu am urmărit odiseea nefericitului vițel, care urma a fi examinat foarte atent de specialiști, pentru a verifica dacă e chiar cel menționat în cartea sfântă, dar presupun că a încununat sfârșitul dezbaterilor sub formă de tocană, căci templul nu am cunoștință să fi fost construit între timp.

Mergem mai departe. Recent, în Marea Arabiei, în urma cutremurului puternic din Pakistan, a apărut la suprafață o nouă insulă. Are diametrul de aproximativ 90 de metri și 20 de metri înalțime. În anumite cercuri se afirmă că evenimentul ar anunța Sfârșitul Lumii, prezicătorii de ocazie bazându-se pe profețiile lui Edgar Cayce, care spunea, în transă, că “înaintea Apocalipsei, noi pământuri se vor ridica din mare, iar altele vor fi înghițite de ape. Atunci, Sfârșitul va fi aproape. Polii se vor schimba, iar Soarele va avea o putere uriașă asupra planetei noastre”.

Edgar Cayce (n. 18 martie 1877, Hopkinsville, Kentucky - d. 3 ianuarie 1945, Virginia ) a fost un medium de origine americană care, la vârsta de 23 de ani, și-a pierdut vocea în urma unei ciudate crize de laringită și, acceptând intervenția unui medic ambulant ale cărui tratamente se bazau pe hipnoză, și-a recăpătat-o miraculos:  tânărul vorbea normal în timpul stării de transă, și-a prezis singur tratamentul (crescându-și presiunea sanguină din zona gâtului) și, mai mult, s-a autovindecat în văzul a zeci de persoane, după ce și-a concentrat nivelul sanguin din laringe până când pielea a căpătat, conform martorilor oculari, culoarea roșu-aprins. Știrea a făcut înconjurul lumii, el devenind peste noapte un vizionar. Cayce a anunțat că nu îi va ajuta decât pe bolnavi și pe cei cu probleme reale. Profețiile lui de început s-au concentrat pe cele de natură medicală și de oferire a unor tratamente neortodoxe și neconvenționale. Mass-media este cea care l-a “propulsat” drept ultimul profet al omenirii. Profețiile sale atrag multora atenția, mai ales prin volumul lor uriaș: 14.256. Toate se află în arhiva Association for Research and Enlightment (A.R.E), unde sunt studiate și analizate.

În “somnul” său impus, americanul a “văzut” capitole importante cu care s-a confruntat umanitatea, cum ar fi marea criză economică de la sfârșitul anilor '20, Al Doilea Război Mondial, ori moartea unor președinți (în 1939 a prevăzut că vor pieri doi președinți în funcție: Roosevelt s-a stins în 1945, iar Kennedy a fost asasinat la Dallas, în 1963). După ce ieșea din transă, răspundea întrebărilor și oferea soluții asistenței. Vorbele lui erau stenografiate, lucru ce a facilitat, mai tarziu, transcrierea lor pe CD-uri.

În ciuda faptului că Edgar Cayce era un creștin devotat și a decedat înainte de formarea mișcării New Age, majoritatea adepților acestei mișcări îl consideră pe Cayce fondatorul mișcării. De menționat că toate aceste preziceri au avut loc între anii 1925 și 1945. Celebritatea lui în diagnosticarea unor boli la distanță a fost recunoscută în lumea întreagă. Chiar și președintele american Woodrow Wilson a apelat la serviciile sale pentru vindecare. Din aceste motive, a fost numit profetul secolului al XX-lea. În anul 1932, Cayce declara că “Europa este ca o casă care se dărâmă” și avea propria teorie despre Sfârșitul Lumii: “Bătălia Armaghedonului” va începe încă din 1999, numai că nu se va manifesta ca un război pe Pământ, așa cum își închipuie foarte mulți. De fapt, va fi o luptă spirituală între “forțele superioare ale lumii” și “forțele inferioare ale întunericului”, încleștare ce va dura 1.000 de ani. Din punctul de vedere al profetului, bătălia Armaghedonului va fi mai greu de observat pentru oameni, cel puțin în stadiul inițial. (Vom relua acest subiect în alt spațiu.)

Revenim în contemporaneitate. “Saci de cadavre și liste ale inamicilor politici: planul pentru Sfârșitul Lumii al unor ofițeri de poliție și rezerviști de extremă dreaptă” titra “Adevărul” din 8 august a.c.

“Interviuri și mărturii din ancheta poliției germane au surprins formarea unui grup de extremă dreaptă, Crucea Nordică, desprins dintr-o rețea online pentru militari și persoane cu vederi extremiste creată de un membru al forțelor de elită speciale, Kommando Spezialkräfte (KSK). Grupul s-a reunit în jurul unui ofițer de poliție Marko Gross, bun lunetist, și a creat un plan pentru Sfârșitul Lumii, Ziua X, când ordinea socială se va prăbuși. Membrii săi erau oameni cu «abilități speciale» - avocați, politicieni, rezerviști, doctori, ingineri. Grupări extremiste precum Crucea Nordică nu sunt limitate la armată, unde au fost recent deconspirate, ci au o infiltrare mai adâncă în societatea germană. Fenomenul a fost amplificat de sosirea migranților și refugiaților din zone de conflict, în 2015.

Autoritățile germane i-au adus în fața justiției pe unii membri ai grupării, după trei de ani de zile - o anchetă pentru terorism domestic este în curs. La percheziții s-au descoperit saci de cadavre și var nestins.

Într-un interviu pentru «New Yok Times», Gross spune că erau «un sat întreg» și că nu plănuiau asasinate. Totuși, mărturii din anchetă și raiduri ale poliției au revelat o listă de inamici politici, depozite de arme și probabil colaboratori din poliție. Dar ei se pregăteau totodată pentru Sfârșitul Lumii, Ziua X, momentul în care extremiștii dedicați își salvează națiunea - și identificaseră o locație sigură unde să se refugieze. Întâlnirile grupului aveau loc deasupra sălii de gimnastică a unui membru, unde aveau și invitați din alte grupuri de dreapta. Apoi, grupul s-a sudat și s-a concentrat asupra unei singure ambiții - pregătirea pentru Ziua X. Au început să adune provizii pentru 100 de zile: alimente, benzină, muniție, medicamente. Au găsit și o casă sigură pentru ei și familiile lor, la marginile unui fost sat de vacanță comunist, în pădure. Aici aveau un izvor de apă, un mic lac și o pădure unde puteau vâna. Întrebat dacă nu e o viziune exagerată, Moll, decoratorul, a spus: «naivitate vestică», explicând că au fost deja martorii prăbușirii unui sistem, astfel că: «înveți să citești printre rânduri. E un avantaj». Membrii grupului au trăit în Berlinul de Est. În 2016, după sosirea și mai multor migranți și a atacurilor teroriste din Europa, pregătirile au fost accelerate, inclusiv militar și logistic. S-au stabilit puncte de preluare, un spital improvizat echipat și o casă mobilă.

Marko Gross spune că orașele multiculturale din Germania sunt un «califat» și singura scăpare de migranți este în Germania rurală din Est, unde oamenii încă poartă nume germane. El vorbește de frustrarea armatei și a polițistilor în legătură cu migranții, infracționalitatea și mass-media mainstream. Abonat la canalul de YouTube al portalului rus RT, caută surse alternative de informare. Guvernul aduce migranți în secret, noaptea. Coronavirusul e conspirație ca să-i lipsească pe cetățeni de drepturi, iar Merkel lucrează pentru Statul profund global. Ziua X va veni - prăbușirea economiei va antrena revolte sau Germania va rămâne în întuneric după închiderea fabricilor de cărbune. Adăpostul de siguranță e încă activ, ca și rețeaua - care ar fi adunat 2.000 de persoane cu aceleași vederi din Germania și lume.”

No comment!

Lasă un comentariu