EMOȚII PENTRU TRICOLORI DUPĂ CE AU PĂȚIT NORVEGIENII! JUCĂTORII ROMÂNIEI AU PRIMIT REZULTATELE TESTELOR DE COVID-19

Distribuie pe:

FRF anunță că toții jucătorii și membrii staff-ului tehnic au avut rezultate negative la ultima testare pentru noul coronavirus. “Au sosit rezultatele testării oficiale COVID impusă de UEFA pentru desfășurarea partidei de miercuri cu Irlanda de Nord, testare efectuată la Mogoșoaia de instituția medicală acreditată UEFA. Rezultate negative pentru toți tricolorii și membrii staff-ului! Deci, decolăm spre Belfast cu un singur gând: VICTORIE!”, se arată pe site-ul FRF. Astăzi, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Națiunilor.

 

CUM AJUNGEM ÎN URNA A DOUA ȘI NE FACEM VIAȚA MAI UȘOARĂ SPRE CUPA MONDIALĂ DIN 2022! TRICOLORII DEPIND DE JOCUL REZULTATELOR

România trebuie să învingă Irlanda de Nord pentru a spera la urna a doua valorică la tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, informează FRF. După rezultatele înregistrate, duminică, în Liga Națiunilor, devine și mai intensă cursa tricolorilor pentru un loc mai bun în clasamentul FIFA, cel în baza căruia se vor stabili urnele tragerii la sorți a preliminariilor CM 2022, care va avea loc la 7 decembrie. România are nevoie de o victorie la Belfast cu Irlanda de Nord și, în același timp, să aștepte pași greșiți din partea Slovaciei (joacă în Cehia) și Rusiei (joacă în Serbia, și un egal ar putea să fie avantajos). Toate cele trei partide se dispută miercuri. Calculele sunt făcute în baza prezumției că România va obține în urma deciziei UEFA cele trei puncte cu Norvegia, partidă anulată în urma neprezentării nordicilor la meci. Calificările europene pentru CM vor începe în martie. Astăzi, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Națiunilor.

 

ROMÂNIA - DANEMARCA, SCOR 74-91, ÎN A PATRA PARTIDĂ PRELIMINARĂ A EUROBASKET 2021!

România - Danemarca, scor 74-91, în a patra partidă preliminară a Naționalei de baschet feminin a României a fost învinsă duminică, la turneul de la Riga, de reprezentativa Danemarcei, scor 91-74 (37-44), în cea de-a patra partidă din grupa D preliminară a EuroBasket 2021. În primul meci al turneului de la Riga, tricolorele au cedat cu Italia, scor 68-90. Duminică se mai joacă partida dintre Cehia (6 puncte) - Italia (5), care va stabili clasamentul după patru etape. Ultimele două etape din grupă vor avea loc între 31 ianuarie - 8 februarie 2021. În primele două, rezultatele României au fost 70-55 cu Danemarca și 59-60 cu Cehia, astfel că are 5 puncte în grupa D, la fel ca Danemarca. La turneul final EuroBasket 2021 se vor califica învingătoarele din cele nouă grupe de calificare, precum și cele mai bune cinci echipe de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament.

 

HAMILTON, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU COPII DUPĂ AL 7-LEA TITLU MONDIAL

Britanicul Lewis Hamilton, care a câștigat duminică, pentru a șaptea oară, titlul mondial la Formula 1, i-a îndemnat pe copiii care îl privesc să viseze “imposibilul” și să nu se lase descurajați de cei care le spun că nu pot reuși ceva. Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câștigat, duminică, Marele Premiu al Turciei, a 14-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, cursă găzduită de Istanbul. Acest succes i-a adus lui Hamilton punctele necesare pentru a obține pentru a șaptea oară titlul mondial la F1. “Nu am cuvinte. Mulțumesc tuturor celor din echipă. Nu aș fi avut niciodată o astfel de oportunitate dacă nu aș fi venit la Mercedes. Îi mulțumesc și familiei mele. Visam la asta când eram mic, când mă uitam la Grand Prix-uri. Sper că și copiii care ne privesc visează astfel. Nu ascultați pe nimeni care vă spune că nu puteți reuși ceva. Visați imposibilul. Vorbiți despre asta până devine realitate. Trebuie să munciți, să vă urmăriți visul și să nu renunțați niciodată”, a spus Hamilton. Hamilton, care a mai câștigat titlul mondial în 2008, 2014, 2015, 2017, 2018 și 2019, pentru el fiind al patrulea trofeu consecutiv, a egalat recordul de șapte trofee care a fost deținut până acum de germanul Michael Schumacher (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004).

 

CS DINAMO A ANUNȚAT CĂ MECIUL DIN DEPLASARE CU TATRAN PRESOV, DIN EHF EUROPEAN LEAGUE, A FOST AMÂNAT

CS Dinamo a anunțat, joi, în social media, că meciul pe care echipa de handbal masculin a clubului bucureștean ar fi trebuit să îl dispute în data de 17 noiembrie, în deplasare, cu Tatran Presov, în etapa a treia a EHF European League, a fost amânat. “Forul european la handbal (EHF) a decis astăzi amânarea meciului pe care Dinamo ar fi trebuit să-l dispute pe 17 noiembrie la Presov în etapa a treia a EHF European League. Motivele sunt legate strict de situația creată de pandemia de COVID 19 și de restricțiile în vigoare pe teritoriul slovac”, se arată în comunicatul CS Dinamo. Jucătorii echipei Dinamo ar fi fost obligați la 14 zile de carantină odată intrați pe teritoriul Slovaciei, ceea ce ar fi fost imposibil. Managerii echipei slovace au încercat să obțină o derogare pentru acest meci, dar nu au reușit, precizează CS Dinamo. Meciul a fost amânat pentru o dată pe care EHF o va stabili de comun acord cu cele două echipe. Următorul meci al dinamoviștilor în EHF European League este cel din 24 noiembrie, de la București, cu USAM Nimes (Franța).

 

 

Lasă un comentariu