ELENA LASCONI, NOUL PRIMAR DIN CÂMPULUNG MUSCEL, NU ACCEPTĂ CĂ... SE POATE ȘI AȘA!

Distribuie pe:

Fost redactor la PRO TV, Elena Lasconi a câștigat, la recentele alegeri locale, fotoliul de primar din Câmpulung Muscel.

Duminică, 15 noiembrie 2020, și-a arătat “mușchii”, dându-i afară pe șeful pieței centrale și pe șeful Poliției locale din oraș, pentru că aceștia nu au respectat și nu au aplicat regulile legale de luptă împotriva pandemiei de coronavirus.

Iată cum își explică aceasta, pe pagina proprie de Facebook, decizia luată:

“Din punctul meu de vedere, acești oameni nu mai trebuie să fie în funcție, însă trebuie urmate toate căile legale. Acești oameni nu și-au făcut treaba. Există o hotărâre de guvern ce spune că trebuie să închizi piața, dacă nu poți rabata geamurile.

Când a venit prefectul săptămâna trecută la Câmpulung Muscel, pentru a aduce două containere pentru spital, l-am rugat să vină și în piață, ca să vedem dacă se poate găsi o soluție. Și m-am gândit să scoatem două rânduri de geamuri din față și două rânduri de geamuri din spate, astfel făcând curentul de aer și ținându-i pe comercianți înăuntru. Ar fi fost inuman să îi scoatem afară. Le vom pune și mai multe aeroterme, ca să aibă condiții civilizate.

Această hotărâre trebuia să fie respectată. Iar duminică (15 noiembrie 2020), atunci când am fost în piață, acolo nu era nici măcar un polițist local, nu era nimeni la intrare cu dezinfectanți, cu termometru... Plus că era scos doar un rând de geamuri. Practic, aerul doar intra.

Șeful pieței din Câmpulung Muscel trebuia să închidă piața până la respectarea tuturor regulilor, iar el nu a făcut acest lucru. Este vorba de sănătatea oamenilor. Nici Poliția locală nu și-a făcut treaba, am găsit un polițist local care era buimac, pe undeva pe lângă piață.

Săptămâna trecută, secretarul Primăriei l-a sunat de mai multe ori pe șeful pieței centrale pentru a-l întreba dacă are dezinfectant și termometre, iar el i-a spus că are tot ce trebuie, fapt infirmat de realitate. Mai mult, în piața centrală era o mizerie de nedescris. Atât șeful pieței centrale, cât și șeful Poliției locale au făcut lucrurile după ureche, pe principiul că merge și așa, iar eu nu sunt de acord cu acest concept.

Eu nu sunt setată să fac rău oamenilor. Dacă oamenii lucrează legal, vor găsi în mine un super-partener, vor fi cei mai fericiți angajați”, afirmă primărița Elena Lasconi.

Lasă un comentariu