SCRISORI CĂTRE MOȘ CRĂCIUN

Distribuie pe:

Liga Scriitorilor Români-filiala Mureș, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Mureș, continuă proiectul inițiat de poeta târgumureșeană, Mihaela Rașcu (decedată în acest an), început în anul 2017, pentru descoperirea, promovarea și susținerea unor talente din rândul copiilor, prin organizarea, în cursul lunii decembrie 2020, a Concursului Național “Scrisori către Moș Crăciun”

Condiții de participare

La concurs pot participa toți copiii din țară, în vârstă de până la 16 ani, prin trimiterea unor scrisori adresate lui Moș Crăciun, sau poezii pe aceeași temă, care să nu depășească 2 (două) pagini, format A4, la adresa de internet: lilisormoldovan@yahoo.com

Sunt acceptate doar materialele redactate pe calculator, cu DIACRITICE, corp literă 12, TIMES NEW ROMAN, format WORD. Fiecare material va fi însoțit de datele de contact ale autorului (nume, prenume, adresă, vârstă, adresă de internet).

Se primesc și desene (1-2) la temă, de mărimea unei pagini format A4 sau Bloc de Desen, ce vor fi trimise la aceeași adresă.

Perioada de înscriere: 13 noiembrie 2020-15 decembrie 2020. Aflarea rezultatelor 20 decembrie 2020.

Juriul va acorda premii și diplome în funcție de categoria de vârstă a participanților: 6-8 ani; 9-13 ani, 14-16 ani. Un premiu special va fi acordat, la secțiunea DESEN, de către public.

Vă dorim tuturor, din toată inima, mult succes!

Lasă un comentariu