PROGRAM DE PERFECȚIONARE ONLINE “ALESUL LOCAL - ACTOR IMPORTANT ÎN LUAREA DECIZIILOR”

Distribuie pe:

În perioada 23 - 27 noiembrie, Institutul Național de Administrație (INA), instituție publică în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, organizează programul de perfecționare profesională online “Alesul local - factor important în luarea deciziilor”, cu acces gratuit pentru noii aleși locali.

Programul se adresează primarilor, viceprimarilor și consilierilor locali de comune. Prin această inițiativă, Institutul Național de Administrație contribuie la perfecționarea aleșilor locali într-o manieră modernă, cu cheltuieli reduse, adaptată situației generate de pandemia COVID-19.

Sesiunile de formare se vor desfășura pe parcursul a 15 ore (9 ore sincron și 6 ore asincron), vor fi susținute de persoane cu experiență și expertiză în domeniul administrației publice locale și vor aborda subiecte de interes, precum “Comunicarea și participarea la luarea deciziilor”, “Managementul finanțelor publice locale” și ,,Regimul juridic al actelor și contractelor administrative”.

Atestarea participării la program se face prin certificate de absolvire digitale, emise automat din platforma training.ina.gov.ro și transmise pe e-mailul fiecărui absolvent.

Înscrierea participanților la program se face până în 20 noiembrie, ora 12, în limita a 300 de locuri, accesând link-ul https://training.ina.gov.ro/moodle/inregistrare-program/?id=2, precizează Serviciul Comunicare din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Lasă un comentariu