PENTRU LICEENII MUREȘENI, DELPHI - COMPETIȚIE INTERACTIVĂ PE TEME DE PSIHOLOGIE

Distribuie pe:

În perioada 11-20 noiembrie, Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Mureș, în colaborare cu Asociația Harmonia K.L.M. și Asociația Psy Serenitas din Sighișoara, organizează a XI-a ediție a concursului pe teme de psihologie “Delphi- cunoaște-te pe tine însuți și lumea înconjurătoare!”, adresat liceenilor din județul Mureș.

Delphi este o competiție interactivă, care vizează îmbinarea cunoștințelor teoretice cu cele practice, într-un mod creativ, cu aplicație în viața de zi cu zi. Scopul concursului este lărgirea interesului adolescenților față de domeniul psihologiei și valorificarea cunoștințelor în experiența cotidiană. Titlul concursului din acest an este: “Managementul eficient al vieții, într-o lume schimbătoare”, iar temele vizate în cadrul competiției sunt: managementul stresului; provocările situației actuale de pandemie, modalități de adaptare și sistemul de valori. Noutatea este faptul că se desfășoară online. În competiție sunt înscrise 11 echipe la secția română și 13 la secția maghiară, fiecare formată din 3 elevi și coordonată de un profesor de specialitate (profesor consilier școlar, profesor socio-umane). Concurenții au de parcurs 4 probe, toate online.

În vederea pregătirii pentru competiție, organizatorii au pus la dispoziția elevilor concurenți și a profesorilor coordonatori materialele pentru studiu, vizând temele mai sus menționate. Acestea sunt încărcate pe platforma online pe care se desfășoară concursul. De asemenea, materialele realizate de concurenți, pentru fiecare sarcină, sunt încărcate de aceștia pe platformă. Concursul se va încheia vineri, 20 noiembrie, online, moment în care membrii echipelor, organizatorii și juriul se vor se vor întâlni și vor parcurge ultima probă. Succes!

 

Lasă un comentariu