STIMAȚI MUREȘENI

Distribuie pe:

Am luat decizia de a vă scrie, pentru că îmi doresc să mă cunoașteți mai bine și să putem dialoga în condiții de siguranță.

Sunt reghinean din naștere, tatăl a doi copii minunați și un om implicat în viața comunității mureșene.

Până în prezent, am avut două ocupații profesionale principale: cea de sportiv și cea de antreprenor. Sunt de 7 ani președintele Federației Române de Culturism și Fitness, perioadă în care România a obținut rezultate istorice în acest domeniu sportiv. De 4 ani, ocup funcția de președinte și în cadrul Federației Balcanice, iar din 2018 ocup un loc în Comitetul Executiv al Federației Mondiale de Culturism și Fitness.

În calitate de antreprenor, am dezvoltat, în ultimii 15 ani, afaceri de succes în Reghin, dar și la nivel național, care au plătit zeci de milioane de RON în taxe și au creat sute de locuri de muncă.

Am început munca pentru dezvoltarea județului Mureș, în Reghin, acolo unde am reușit să aduc valorile liberale în atenția reghinenilor, care ne-au oferit la alegerile locale 8 mandate de consilier local.

Îmi doresc să pun în slujba mureșenilor experiența și performanțele dobândite ca sportiv, antreprenor și om politic. Cred în implicare, în lucrurile spuse pe față și vreau să muncesc pentru locuitorii județului Mureș.

Sportul, dezvoltarea locală și mediul de afaceri sunt pilonii principali pe care se va axa activitatea mea parlamentară, în următorii 4 ani. Îmi doresc un Mureș sănătos și prosper, care să se bucure de dezvoltare locală, prin intermediul investițiilor de necesitate: apă, canalizare, gaz, drumuri, parcuri industriale și infrastructură sportivă.

Așa cum am promis în campania pentru alegerile locale, voi depune toate diligențele pentru a aduce proiecte finanțate din bani guvernamentali și europeni, în comunitatea noastră locală, județul Mureș.

2020 este un an important pentru România și pentru județul Mureș. Avem, în 6 decembrie, ocazia de a decide viitorul nostru pentru următorii 4 ani. Rezultatul alegerilor parlamentare va da tonul dezvoltării României, în anii care vor urma.

România următorilor 4 ani are nevoie de o reprezentare parlamentară capabilă să susțină, cu promptitudine, fără jocuri de culise și considerente politice, dezvoltarea economică, eradicarea corupției și nepotismelor, un sistem educațional performant și un sistem de sănătate modern și profesionalizat.

În 6 decembrie, alegeți candidații PNL. Oferiți-ne șansa de a vă reprezenta interesele și de a lucra pentru dezvoltarea României.

Cred în valorile europene ale demnității, egalității și democrației. Voi munci pentru ca românii de pretutindeni să poată vorbi cu mândrie despre casa lor.

Așa să îmi ajute Dumnezeu!

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de SC Cuvântul Liber SRL tiraj 2729, CMF 11200025

 

Lasă un comentariu