PREMIERĂ: “NIȘTE FETE” DE NEIL LABUTE, ÎN VARIANTĂ LIVE STREAMING: SPOVEDANIA UNUI CASANOVA CONTEMPORAN

Teatrul Național Târgu-Mureș - Compania “Liviu Rebreanu” revine cu o nouă premieră care va face deliciul tuturor celor care cred că teme precum dragostea, regretul, vinovăția, minciuna și memoria sunt din ce în ce mai previzibile. Regizoarea Laura Moldovan, cunoscută publicului mureșean pentru spectacolele de succes “Toate mi se întâmplă numai mie”, de Mihai Ignat, și “Detectorul de minciuni”, de Vasili Sigarev, aduce pe scena Sălii Mici un text semnat de unul dintre cei mai cunoscuți dramaturgi americani contemporani - Neil LaBute - și o distribuție de excepție.

Un afemeiat, trecut de 30 ani, și la un pas de însurătoare, face bilanțul trecutului său amoros și constată că nu e tocmai onorabil. Fostul macho, aflat în curs de reabilitare, își dă seama că nu s-a purtat bine cu multe dintre fostele sale partenere, iar acum, înainte de a se căsători, decide să se reîntâlnească cu cinci dintre ele, pentru a-și înfrunta conștiința și, poate, pentru a reuși să și-o ușureze.

Piesa lui Neil LaBute explorează dinamica tensionată dintre sexe, relațiile complicate dintre motivațiile acestora și propriile temeri sau lașități, dar și efectul pe care trecerea timpului îl are în viețile oamenilor. “Niște fete” e o comedie amară despre destinele a cinci femei de vârste și din locuri diferite, legate de un bărbat care le-a marcat.

Din distribuție fac parte actorii Theo Marton, Delia Bălașa, Dana Pancu, Gabriela Bacali, Georgiana Ghergu, Steliana Bălăcianu și Dorothea Moldovan.

Regia este semnată de Laura Moldovan, scenografia a fost realizată de Irina Chirilă, traducerea textului îi aparține lui Bogdan Budeș, iar regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun.

Premiera spectacolului va avea loc vineri, 27 noiembrie, ora 19.00, și va fi difuzată în variantă live streaming, din Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș, de New Generation Studio.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul eventim.ro, accesând link-ul https://www.eventim.ro/ro/bilete/niste-fete-online-558934/event.html?fbclid=IwAR1CajJTGbz8pwZ1pchjj-DliKBkY4h5VWXI5WjatVN8ZcAKp5YwzRwxAWU.

Fiecare bilet va avea inscripționat un cod de acces la eveniment. Cu o oră înainte de eveniment, veți primi un email cu link-ul de acces și codul de acces din nou menționat. Veți putea accesa transmisiunea live după adăugarea codului respectiv.

Prețul unui bilet este de 19 lei.

Spectacolul are o durată de 2 ore și 10 minute și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Lasă un comentariu