GABRIEL TONCEAN: PRIORITĂȚILE MUREȘENILOR SUNT ȘI PRIORITĂȚILE MELE!

Distribuie pe:

Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român, iar deputații și senatorii sunt în serviciul poporului, în timpul exercitării mandatului. Sunt două dintre articolele din Constituția României care definesc rolul Legislativului și al membrilor săi.

Cred că fiecare persoană, care candidează la o asemenea demnitate, trebuie să o facă din dorința de a munci pentru binele celor care l-au votat. Eu îmi doresc să o fac pentru comunitatea în care m-am născut, am crescut și m-am format: județul Mureș.

Cred că mureșenii trebuie să fie reprezentați într-o manieră dezinteresată. Îmi doresc să fiu această voce a comunității noastre, care să transforme prioritățile mureșenilor în legi.

Sportul trebuie să fie reprezentat în Parlamentul României

Dacă nu mă înșel, mai există doar unul sau doi parlamentari care au o carieră în domeniul sportului, în momentul de față, în România. Este o situație nefericită,           având în vedere că principalul aliat al sănătății și al bunăstării noastre este sportul.

Îmi doresc să promovez, în Parlamentul României, sportul și un stil de viață sănătos. Experiența de o viață pe care am acumulat-o ca practicant al sportului, dar și în cadrul conducerii Federațiilor Române, Balcanice și Mondiale de Culturism și Fitness, îmi conferă atuurile necesare pentru a putea îndeplini cu succes această misiune.

O infrastructură sportivă dezvoltată, mai multe ore de sport în școală, educație pentru sănătate sunt câteva dintre modalitățile prin care îmi doresc, la nivel legislativ și administrativ, să muncesc pentru bunăstarea noastră, a tuturor.

Investiții de 13.5 miliarde RON în sport

România trebuie să facă sport, în special copiii noștri. În continuare, suntem “campioni” europeni la capitolul obezitate infantilă, iar asta trebuie să se schimbe! Tocmai de aceea, una dintre prioritățile pe care le voi avea, în calitate de parlamentar, va fi inventarierea și evaluarea tuturor sălilor de sport din România.

Îmi doresc crearea unui cadru legislativ care să stipuleze condițiile pe care trebuie să le îndeplinească aceste spații, în care noi și copiii noștri facem sport. Guvernul României va investi 13.5 miliarde RON în dezvoltarea infrastructurii sportive în următorii 7 ani. Mi se pare firesc să ne asigurăm că sunt respectate anumite standarde de calitate și siguranță.

Îmi doresc să avem o bază de date cu aceste săli de sport și să ne asigurăm că îndeplinesc condițiile necesare, prin acordarea unor licențe.

Susținerea mediului de afaceri și a producătorilor locali

Ne-am bucurat, cu toții, să gustăm din produsele Occidentului, odată cu căderea comunismului. În prezent, a devenit ceva obișnuit să cumpărăm, din magazin, banane aduse din Spania, roșii din Italia, ciocolată din Austria, bere din Germania și multe alte produse de import.

Îmi doresc, însă, ca alături de aceste produse, să ne putem bucura și de gustul natural al produselor românești. Iar pentru asta va trebui să lucrăm în strânsă colaborare cu agricultorii și fermierii din județul Mureș, pentru a-i ajuta să aibă succes într-o piață în care concurează cu giganții din industria alimentară vestică.

Și nu este vorba doar despre producătorii de alimente și produse alimentare. Județul Mureș se mândrește cu producători de mobilă, de instrumente muzicale sau de utilaje agricole, care sunt renumiți în toată lumea.

Acești întreprinzători merită să aibă o voce în Parlamentul României, astfel încât să poată contribui în continuare la dezvoltarea comunității noastre, a mureșenilor.

4 ani pentru viitorul județului Mureș

Niciun proiect durabil nu se poate clădi fără sprijinul unei echipe solidare. Iar echipa mea sunteți voi, locuitorii județului Mureș, vecinii, prietenii și colegii mei de-o viață.

Vin, acum, în fața dumneavoastră, pentru a vă cere sprijinul în 6 decembrie. Cu susținerea voastră, îmi doresc ca următorii 4 ani din viața mea să-i dedic comunității noastre.

Voi munci în Parlamentul României pentru a reprezenta și apăra interesele mureșenilor. Voi munci pentru dezvoltarea județului Mureș.

Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de SC Cuvântul Liber SRL tiraj 2705, CMF 11200025

 

                                                

Lasă un comentariu