MIRCEA DUŞA, FOSTUL MINISTRU AL APĂRĂRII ŞI PREFECT AL JUDEŢULUI MUREŞ, SUSŢINE CANDIDATURILE DLUI LEONARD AZAMFIREI ŞI A DNEI DUMITRIŢA GLIGA PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Distribuie pe:

Sunt întrebat, adesea, de ce m-am retras din activitatea publică. Răspunsul este unul simplu: nu sunt de acord cum se face politică în acest moment, cum se va administra economic şi social ţara, nu-mi place demagogia, nu pot fi de acord cu încălcarea în picioare, zilnic, a prevederilor Constituţiei.

Se vorbeşte foarte des de reformarea clasei politice, dar singurul partid care a făcut un pas în acest sens este Partidul Social Democrat, propunând peste 70% candidaţi noi pentru alegerile parlamentare.

Un exemplu este Organizaţia PSD Mureş, care ne propune persoane care n-au avut funcţii politice.

Dl Leonard Azamfirei, rectorul UMFST, un manager de excepţie, pentru Senatul României, şi dna Dumitriţa Gliga, cu experienţă deosebită în domeniul corporatist, pentru Camera Deputaţilor.

Acesta este motivul pentru care susţin candidaturile propuse de Organizaţia PSD Mureş.

Nu trebuie să uităm că votul în judeţul Mureş are un caracter etnic, fapt dovedit şi la recentele alegeri locale, de aceea, dacă dorim să fim bine reprezentaţi în Parlamentul României, nu trebuie să dispersăm votul. Haideţi să fim uniţi şi să votăm candidaţii unui singur partid!

Anul trecut, am fost împreună peste 9.000 de persoane în Piaţa Trandafirilor din Târgu Mureş pentru a sărbători Ziua Naţională a României.

Din păcate, anul acesta, nu este posibil să avem un asemenea eveniment, dar avem posibilitatea să fim uniţi, pe data de 6 decembrie, pentru un viitor mai bun al românilor.

La mulţi ani, români!

La mulţi ani, România!

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Mureş, executat de SC Cuvantul Liber SRLm tiraj 2749, CMF 11200020

 

Lasă un comentariu