ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR (AUR), SUSȚINUTĂ DE PERSONALITĂȚI MUREȘENE LA ALEGERILE PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Distribuie pe:

Alianța pentru Unirea Românilor este o formațiune politică nouă, care a luat ființă la 1 Decembrie 2019, la inițiativa activistului unionist George Simion, care s-a remarcat, de-a lungul anilor, prin inițiativele de unire a Basarabiei cu România, atât pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă a Prutului. Alianța pentru Unirea Românilor este o formațiune asumată, de dreapta, național-conservatoare și își propune să fie o alternativă serioasă pe scena politică și vocea tuturor cetățenilor români înșelați și nemulțumiți de o clasă politică trădătoare și coruptă, care s-a perindat la putere în ultimii 30 de ani, cât și un partid apărător al intereselor naționale, într-o lume cuprinsă de haosul globalizării. Cei patru piloni pe care este constituit AUR sunt familia, credința, națiunea și libertatea, niște valori indispensabile oricărui popor.

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care propune un proiect de țară, cu viziune pe termen lung, intitulat “Hrană, Apă, Energie”, printre principalele obiective ale noastre numărându-se asumarea reunificării cu Republica Moldova; poziționarea României ca lider geopolitic în Europa Centrală și de Est; protejarea drepturilor cetățenilor români din Uniunea Europeană; depolitizarea sistemului administrativ, astfel încât să avem un sistem bazat pe transparență și competență; consolidarea statului de drept, în adevăratul sens al cuvântului, astfel încât justiția să facă dreptate cetățenilor; renașterea satului românesc prin sprijinirea fermelor de familie; oprirea tăierilor ilegale de păduri; finanțarea masivă a educației și sănătății; susținerea firmelor cu capital românesc și încurajarea natalității.

În județul Mureș, Alianța pentru Unirea Românilor vine în fața dumneavoastră cu o garnitură de candidați, în mare parte tineri, competenți, integri și patrioți, care doresc să schimbe mentalitățile din politică. Lista AUR de la Camera Deputaților este deschisă de Dan Tanasă, cunoscut militant pentru drepturile românilor din Harghita, Covasna și Mureș, acesta primind mesaje de susținere din partea Prof. Univ. Dr. Ioan Sabău-Pop, cel care a reprezentat statul român în procesele privind retrocedările ilegale de terenuri din Ardeal și din partea scriitorilor Răzvan Ducan și Emilia Amariei. Redăm, în cele ce urmează, mesajele lor.

“Pe 6 decembrie, votați Alianța pentru Unirea Romanilor! Împreuna, putem face DREPTATE PENTRU ROMÂNIA!”.

 

“Ca român ardelean, și apoi, în mod deosebit, ca român mureșean, mă bucur că, în sfârșit, după ani îndelungați de așteptare, a reapărut pe scena politică o mișcare națională, călăuză politică pentru noi, ardelenii, și care, într-un creuzet modern, readuce în actualitate principiile și dezideratele națiunii române - această formațiune se numește Alianța pentru Unirea Românilor.

Mesajul meu vine cu gândul de a sprijini, în alegerile din 6 decembrie 2020, pe candidații acestei formațiuni politice, apărută cu scopul regenerării sentimentelor noastre curate și a reafirmării faptului că suntem români, străvechi locuitori și continuatori de cultură și civilizație în vetrele nestinse ale acestor meleaguri, pe drept numite “Grădina Maicii Domnului”.

Demnitatea națională, patriotismul și deplina împlinire prin menirea pe care o are în istorie națiunea română, trebuie să fie vectorul relevant prin care, în acest ultim ceas al izbăvirii, să reușim să trecem de aceste momente grele, dramatice, de inegalitate și nedreptăți sociale pe care le-au adus cu îngâmfare cei care ne-au condus în aceste trei decenii și au uitat cu totul care este rolul lor în demnitățile cu responsabilități importante ale poporului român.

Știu că atât AUR, cât și Dan Tanasă, au programe și proiecții pentru rosturi naționale și temeinice, care trebuiesc îndeplinite prin prezența acestei formațiuni în Parlamentul României. Noi ne adresăm mureșenilor să reflecteze în fața cabinei de vot, la faptul că cei aleși trebuie să fie devotați tradițiilor și culturii noastre românești, trebuie să cunoască comunitățile locale în care trebuie să trăim la un loc cu minorități naționale, în care doar consensul și închegarea scopurilor poate să ducă la triumful spre care aspirăm cu toții.”

PROF. UNIV. DR. IOAN SABĂU-POP

 

“Am avut ocazia să ascult un mare patriot român, Dan Tanasă, un om care, printr-o tenacitate inteligentă, cu argumentele legilor în vigoare, care nu se respectă, apără adevărul și dreptatea în județele Covasna și Harghita și se luptă cu cei care îi discriminează pe români, la ei acasă, în inima României. Și o face atât de bine, încât a devenit un pericol public pentru cei ce visează o Românie ca “un dolar găurit” sau, mai mult, o Românie sfârtecată în bucăți. Dan Tanasă face de multe ori, în acel teritoriu, ceea ce ar trebui să facă instituțiile statului, și nu o fac, adică să apere legalitatea legilor statului român.

Dacă mâine ar fi alegeri prezidențiale, l-aș alege cu două mâni pe dl. Dan Tanasă, ca Președinte al României! Ar face mult mai mult decât președinții limbuți sau muți “ca o lebădă”, care doar au mimat (sau mimează încă) iubirea de patrie, iubirea de România!”

RĂZVAN DUCAN

 

“Niciodată nu am făcut politică, drept urmare, nu am fost înscrisă în vreun partid. Am stat deoparte, considerând că, “politichia” e o treabă grea, că este pentru oamenii bine pregătiți, competenți și dispuși să lupte pentru pacea, prosperitatea, libertatea, suveranitatea, cultura și educația poporului, dar și să accepte compromisuri.

Când tocmai credeam că satul românesc pierde lupta, speranța și credința mi-au fost reaprinse: se născuse AUR, care, asemeni Pruncului născut să salveze lumea, s-a născut să salveze România de la dezastru. Am citit programul, am studiat tot ce prevede regulamentul, i-am urmărit în timp, cum străbat țara și lumea, dând pe față escrocherii, trădări, înșelătorii, vânzări ilicite, afaceri murdare și altele. Și tot nu am fost convinsă, căci, după atâtea promisiuni făcute timp de 30 de ani, românii nu mai au încredere în nimeni. Am pus cap la cap totul, i-am observat în continuare și, în momentul în care l-am văzut pe George Simion, alături de Călin Georgescu, am decis să îmi pun nădejdea în AUR! Biruință și succes deplin, oameni frumoși și temerari!”

EMILIA AMARIEI

Comandat de ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR, executat de SC “Cuvântul liber” SRL, tiraj 2740, CMF 11200017

 

Lasă un comentariu