LOVITURĂ DATĂ DE ECHIPA AUR MUREȘ!!

Distribuie pe:

Ioan Vasu, primarul comunei Râciu timp de 25 de ani, susține candidații AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie

În plină campanie electorală, noua formațiune politică Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) câștigă o susținere importantă la nivelul județului Mureș.

Susținerea vine tocmai din partea unuia dintre cei mai experimentați și apreciați primari din județ, cel care a condus comuna Râciu timp de 25 de ani, Ioan Vasu. Deși aparent poate fi considerată neașteptată decizia fostului primar, este de notorietate spiritul justițiar al acestuia, precum și faptul că este o persoană profund atașată valorilor naționale.

Fostul edil al comunei Râciu a decis să susțină cu toate forțele echipa AUR, fiind convins că această formațiune cu oameni tineri și patrioți este soluția de care românii au nevoie în Parlament.

“Am acționat întotdeauna în spiritul valorilor naționale românești și mă bucur să văd în echipa AUR tineri atașați idealurilor naționale. Mă revoltă multiplele trădări la care se dedau actualele partide politice și lipsa verticalității liderilor acestor partide. Voi fi alături de Dan Tanasă, candidatul AUR Mureș la Camera Deputaților, sprijinit de președintele organizației, Răzvan Biro”.

Acum este momentul să facem ceva cu adevărat folositor pentru România. După 30 de ani, în care actuala clasă politică a transformat România într-o colonie în care românii nu mai controlează nimic, este momentul să votăm patrioții din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Sunt implicat de peste 20 de ani în societatea civilă din județele Covasna, Harghita și Mureș. Am dovedit că sunt atașat valorilor naționale și sunt implicat în viața comunității. Vă chem alături de mine, alături de patrioții din AUR, un partid nou, cu oameni tineri care nu au făcut politică în ultimii 30 de ani. Pe 6 decembrie votați patrioții pentru că am votat destul cu hoții! - Dan Tanasă

În data de 6 decembrie avem șansa de a revitaliza mișcarea națională românească, votând candidații AUR pentru Parlamentul României. De aproape un deceniu, mișcarea națională se află într-o deplină derută, fiind singura țară din Europa care nu are în componența legislativului un partid conservator/naționalist, iar acest aspect s-a reflectat în mod negativ asupra modului în care a fost guvernată România. Este timpul să facem scut comun împotriva trădărilor și umilinței naționale la care ne-au supus “marile” partide și să avem curajul de a relansa spiritul național și în practica politică. Dreptate pentru români! Dreptate pentru România! - Biro Daniel-Răzvan

 

Foto: Vasu Ioan, Răzvan Biro, Dan Tanasă

 

Comandat de ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR, executat de SC “Cuvântul liber” SRL, tiraj 2778, CMF 11200017

Lasă un comentariu