SZÖCS BERNADETTE A PĂRĂSIT COMPETIȚIA DE LA MACAO

Distribuie pe:

Târgumureșeanca Söcs Bernadette a pierdut, miercuri, cu scorul de 3-2, în fața reprezentantei Hong Kong-ului, Hoi Kem Doo, în prima rundă din cadrul turneului de tenis de masă de la Macao, din China. Competiția, dotată cu premii totale de 800.000 de dolari, reunește cei mai buni jucpători de tenis de masă din lume. Szöcs Bernadette ocupă cea de-a 24-a poziție în ierarhia mondială, fiind a patra cea mai bine clasată jucătoare non-asiatică, după austriaca Sofia Polcanova (locul 14), portoricanca Adriana Diaz (locul 19) și germanca Solja Petrissa (locul 20).

 

ROMÂNIA - GERMANIA 19-22, LA EURO 2020 DE HANDBAL FEMININ!

Bogdan Voina și Adi Vasile au comentat debutul naționalei României de handbal feminin la Campionatul European din 2020. Naționala de handbal feminin, a României a fost învinsă joi, la Kolding, de reprezentativa Germaniei, scor 22-19 (13-10), în meciul de deschidere al CE din Danemarca, disputat în grupa D. “A fost așa cum mă așteptam. Suntem ușor departe de ce mă așteptam, departe de nivelul handbalistic de la CE. A fost un meci slab din partea ambelor echipe. Am egalat, a fost un lucru pozitiv, în schimb, din acel moment, am avut un atac sau două când am fi putut trece peste ele și stăteau altfel lucrurile. Rămân cu un gust amar că nu văd mari ameliorări posibile într-un scurt timp. Poate sunt dur cu ce spun, dar uneori e bine să spun lucrurilor pe nume. Cristinei Neagu îi place relația de doi la doi, i-ar fi convenit mai mult dacă ar fi fost acolo Crina Pintea. Nu am văzut multe meciuri unde echipa adversă a luat atitudine în fața Cristinei Neagu. Bravo lor! Cristina nu a avut multe aruncări din situații favorabile, a avut om pe ea, a simțit contactul fizic”, a declarat Bogdan Voina. În schimb, Adi Vasile a evidențiat un aspect pozitiv din jocul naționalei României: “Au jucat mai bine per total. Vreau să spun c-am văzut o îmbunătățire. Am jucat mai rapid, am avut mai multe reușite din acest aspect. Pentru mine, o ameliorare e această fază a doua. Evident, trebuie remarcată Dumanska, cea care a avut parade senzaționale. Germania a fost mai bună”, a spus antrenorul Adi Vasile. În celălalt meci al grupei, Norvegia a spulberat Polonia cu 35-22. Tot joi, dar la Herning, au avut loc primele partide din grupa B: Rusia - Spania 31-22, și Suedia - Cehia 27-23. Vineri, 4 decembrie, au fost programate patru confruntări: Franța - Muntenegru și Danemarca - Slovenia (ambele în grupa A); Ungaria - Croația și Olanda - Serbia (ambele în grupa C). Runda a doua va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, cu jocurile: Polonia - România (de la ora 17.00) și Germania - Norvegia (de la ora 19.15, ambele în grupa D); Cehia - Rusia (de la ora 19.15) și Spania - Suedia (de la ora 21.30, amândouă în grupa B). Turneul final este găzduit de Danemarca, în perioada 3-20 decembrie.

 

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA 0-0

CFR Cluj și ȚSKA Sofia au remizat, scor 0-0, în penultima etapă a grupelor Europa League. Campioana României l-a pierdut pe Alexandru Chipciu, eliminat, pentru meciul decisiv din Elveția. CFR Cluj are nevoie de o victorie cu Young Boys, în deplasare, pentru a se califica în 16-imi. Clasamentul Grupei A din Europa League: 1. AS Roma - 13 puncte, 2. Young Boys - 7 puncte, 3. CFR Cluj - 5 puncte, 4. ȚSKA Sofia - 2 puncte.

 

YOUNG BOYS ȘI-A FĂCUT DEJA PLANURILE PENTRU CALIFICAREA ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ

Antrenorul lui Young Boys Berna, Gerardo Seoane, a declarat, joi-seară, după penultima etapă a grupelor Europa League, că așteaptă o victorie din partea jucătorilor săi, în meciul cu CFR, deși echipa elvețiană s-ar califica în faza următoare a competiției și cu o remiză. “Pentru noi, situația în grupă este pozitivă. Cu o victorie acasă, cu CFR Cluj, ne-am califica. Ne vom califica și cu o remiză, dar mai bine să câștigăm, ar fi foarte important pentru club”, a spus Seoane. Young Boys Berna a fost învinsă, joi-seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de AS Roma, în grupa A din Europa League. AS Roma este deja calificată în 16-imile competiției. În ultima etapă, Young Boys și CFR Cluj se vor confrunta, joia viitoare, pentru a termina grupa pe locul doi și pentru a obține un loc în primăvara europeană. CFR Cluj are nevoie de victorie la Berna.

Lasă un comentariu