HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE 2020

Distribuie pe:

Luna decembrie este un moment oportun în care să ne punem ordine în gânduri, deoarece vin momente importante pentru fiecare nativ al zodiacului. Horoscopul pentru această lună aduce o serie de schimbări în plan profesional, sentimental și, mai ales, în sânul familiei și la nivel spiritual, toate acestea pregătindu-ne pentru un nou început - după cum ne asigură astrologica.ro.

BERBEC - Luna decembrie 2020 va fi o lună a schimbărilor, a reconcilierilor, a distracției și optimismului. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil între tine și partenerul de viață va avea loc un schimb de replici de mare ajutor pentru viața ta profesională. Iese în evidență conexiunea profundă dintre voi, dar și ajutorul reciproc pe care vi-l oferiți atunci când aveți nevoie. Dacă ești singur, sunt mari șanse ca un fost iubit să reapară în peisaj sau să te arunci într-o aventură amoroasă fără să ai nicio altă pretenție în afară de distracție.

Nu vor exista mari modificări ale situației tale financiare în această lună. Cu toate că vei avea parte de mai multe cheltuieli, și câștigurile vor fi mai mari în ultima jumătate a lunii. Perioada cadourilor te umple de energie pozitivă, așa că nu îți strica starea de spirit calculând-ți fiecare bănuț.

TAUR - Dragostea nu se va regăsi pe lista ta de priorități în această lună. Se pare că apele sunt liniștite pe acest plan, așadar te poți ocupa fără probleme de alte aspecte ale vieții tale. Sărbătorile aduc armonie în familie, dar și în relațiile de prietenie. Chiar dacă unele iubiri mai vechi se vor reîntoarce în peisaj, tu știi ce vrei și nu te vei lăsa manipulat de nimeni și nimic.

Primele zile din decembrie nu încep promițător, dar situația ta profesională și financiară va cunoaște o îmbunătățire simțitoare de la jumătatea lunii încolo. Astrele te sfătuiesc să te implici în proiecte noi și să nu ratezi oportunitățile care îți ies în cale, indiferent de activitatea pe care ești concentrat în acel moment.

GEMENI - Ultima lună din acest an nu vine cu vești prea bune pentru tine pe plan sentimental. Dacă te-ai implicat recent într-o relație, diferențele dintre tine și partener încep să iasă tot mai mult la iveală, fapt pentru care viitorul vostru este incert. Dacă ești implicat într-o relație de lungă durată sau ești căsătorit, nu este exclus ca unul dintre voi să încerce să se impună, să preia conducerea sau să aibă crize de gelozie nejustificate. Dacă ești singur, nu trebuie să îți faci speranțe prea mari în ceea ce privește un flirt nevinovat.

În schimb, apar schimbări pozitive pe plan profesional și financiar. Ai toate șansele să primești oferte tentante de muncă sau să fii plătit mai bine decât ceri. Cu toate acestea, pentru a avea succes, trebuie să acționezi corect și să nu încerci să evoluezi pe spatele altcuiva.

RAC - Este o perioadă favorabilă în ceea ce privește rezolvarea unor probleme amoroase mai vechi. Dacă în relația ta de cuplu au existat suspiciuni de infidelitate în trecut, acum vei avea ocazia să primești confirmările de care aveai nevoie. Astrele te vor ghida spre cele mai bune decizii pentru a-ți împăca atât inima, cât și mintea. Dacă ești singur, semnele că te-ai maturizat vor fi mai vizibile, iar cei din jurul tău s-ar putea simți atrași de noua ta atitudine.

Decembrie va veni cu lecții importante pentru tine, fiind indicat să înveți din ele, în special dacă este vorba despre bani. Sunt favorizate afacerile sau proiectele colective, pentru că doar așa vei reuși să evoluezi într-un timp scurt. Vei găsi soluții pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, chiar dacă asta presupune schimbări majore.

LEU - Ai nevoie de dragoste mai mult decât oricând în această perioadă și ești decis să faci tot ce poți în acest sens. Cu siguranță îți lipsește afecțiunea, și asta se întâmplă fie că ești singur, fie că ești implicat într-o relație serioasă. Nu îți stă în caracter să te umilești pentru a obține ceea ce îți dorești, însă de această dată ai face orice pentru un strop de iubire. Din fericire, perioada sărbătorilor îi face pe cei din jurul tău să fie mai buni, așadar și relațiile tale se vor îmbunătăți simțitor.

Dacă pe plan profesional o duci destul de bine, nu același lucru e valabil și pentru bani. Stabilitatea ta financiară poate fi în pericol în orice moment, atât timp cât acționezi impulsiv și ești tentat să crezi tot ce promit cei din jur. Păzește-ți economiile cât poți tu de bine și evită orice investiție sau achiziție în această perioadă.

FECIOARĂ - Luna decembrie vine cu provocări și cu aventuri amoroase incredibile. Situațiile prin care vei trece în această perioadă vor fi menite să îți deschidă ochii și să te facă să îți dai seama ce vrei de la viață. Vei învăța lucruri utile din toate sfaturile și experiențele pe care le vei trăi. Dacă ești implicat într-o relație serioasă sau ești căsătorit, se poate ca partenerul de viață să îți pregătească o surpriză (bună sau rea) pe final de lună.

În viața ta profesională, vor avea loc schimbări majore, așadar și situația ta financiară va fi afectată. Vei avea succes doar dacă iei decizii de unul singur, în funcție de ceea ce gândești, dar și simți. Atât timp cât te lași ghidat de cei din jurul tău, astrele te avertizează că poți fi condus pe un drum greșit, care îți va spulbera visurile și așteptările.

SĂGETĂTOR - Vei fi foarte încrezător în tine în această lună, iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra persoanelor de sex opus din jurul tău. Se pare că nimic nu te poate împiedica să obții ceea ce îți dorești, fie că este vorba de un nou partener sau despre o îmbunătățire a celui deja existent. Ai unele planuri secrete pe care nu le vei împărtăși nici cu cei mai apropiați prieteni.

Luna aceasta vei dovedi o oarecare maturizare în ceea ce privește cariera și banii, însă nu vei reuși complet să scapi de obiceiurile vicioase care te-au tras în jos până acum. Astrele te sfătuiesc, înainte de toate, să te pui pe tine și pe cei dragi pe primul loc, pentru că nu e deloc important să îi impresionezi pe ceilalți cu generozitatea ta.

CAPRICORN - Deși te așteptai să fie totul mai simplu și mai frumos, luna decembrie vine cu schimbări de planuri și întorsături de situație. Relațiile în care ești implicat, fie ele romantice sau de prietenie, vor traversa o perioadă intensă, din care vei învăța multe, dar vei și suferi.

Dacă ești căsătorit, mariajul tău ar putea fi pus în pericol de către o persoană din anturajul tău și al partenerului de viață.

Însă, vor exista numeroase provocări financiare, așadar astrele te sfătuiesc să te pregătești pentru orice. La final de decembrie vor avea loc cele mai mari fluctuații financiare, peste care vei reuși să treci doar cu ajutorul unor rude sau buni prieteni. Un plan atent al cheltuielilor și gestionarea mai riguruoasă a banilor te poate salva de la multe situații incomode.

VĂRSĂTOR - Luna decembrie se anunță a fi una bună pe plan sentimental, indiferent dacă ești singur sau implicat într-o relație. Curiozitatea pune stăpânire pe tine, de aceea, uneori, ai putea fi tentat să te bagi în viețile oamenilor mai mult decât ar trebui. Păstrează o limită, mai ales față de sexul opus, altfel îți vei pune toți admiratorii pe fugă. Pe de altă parte, curiozitatea ta te poate ajuta să descoperi cu adevărat persoana din fața ta și, astfel, să eviți eventualele neplăceri.

În această lună ai putea fi tentat să te implici în afaceri. Chiar dacă este o idee foarte bună, astrele te sfătuiesc să nu te încrezi în oricine și să nu accepți orice propunere din prima. Nu stai deloc rău cu banii, de aceea îți poți permite o perioadă mai lungă de analiză înainte de a bate palma cu cineva.

PEȘTI - Această ultimă lună din an vine cu gânduri mai serioase în ceea ce privește viața de familie și cu o maturitate emoțională mai dezvoltată. Dacă ești singur, este posibil să faci primii pași spre o relație stabilă, cu toate că nu te simți complet pregătit. În cazul în care ai un partener de mult timp sau ești căsătorit, poți fi tentat să iei decizii în numele amândurora.

Însă, luna decembrie poate veni și cu o reorientare profesională pentru tine. În mare parte, schimbările care se vor produce vor fi bazate pe instinctul și dorințele tale, așadar nu va fi loc de regrete. Chiar dacă nu excelezi la capitolul bani și nu se anunță îmbunătățiri nici în viitorul apropiat, satisfacția profesională pe care o simți te ajută să mergi mai departe cu o forță din ce în ce mai mare. (L.P.)

 

 

 

Lasă un comentariu