AU VOTAT ȘI PERSOANELE PRIVATE DE LIBERTATE AFLATE ÎN CUSTODIA PENITENCIARULUI TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

După dispunerea tuturor măsurilor organizatorice necesare pentru asigurarea desfășurării, în condiții optime, a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020, la Penitenciarul Târgu-Mureș nu au fost înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral.

Astfel, 146 de persoane private de libertate (din cele 155 persoane private de libertate cu drept de vot, care și-au exprimat în scris intenția de a vota) și-au exercitat, duminică, 6 decembrie, dreptul de vot în cadrul alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.

“Menționăm că activitățile specifice s-au derulat cu respectarea măsurilor de protecție impuse în actualul context epidemiologic. Persoanele implicate în procesul de vot (reprezentanți ai secțiilor de votare, polițiști de penitenciare, persoane private de libertate) au fost supuse triajului epidemiologic, au purtat echipamentul de protecție respiratorie și au urmat indicațiile de distanțare în interacțiune”, a precizat agent șef principal Adel BARTHA. (B.L.)

 

Lasă un comentariu