JOS “MASCA DE FIER”! (XIX) CONCLUZII

Distribuie pe:

“Site-ul WikiLeaks și Julian Assange (fondator - n.a.) au făcut mai mult pentru a denunța sumbrele mașinații și crimele Imperiului American decât oricare altă organizație de presă. Assange, pe lângă denunțarea atrocităților și crimelor comise de armata americană în războaiele noastre fără sfârșit și scoaterea la lumină a mecanismelor interne ale campaniei lui Hillary Clinton, a făcut publice uneltele de piraterie folosite de CIA și de NASA, programele lor de supraveghere și amestecul lor în alegerile din Franța (...) Ceea ce i se întâmplă lui Assange ar trebui să îngrozească presa. Și totuși, soarta sa se lovește de indiferență și dispreț sarcastic. Odată expulzat din Ambasadă (a Ecuadorului de la Londra - n.a.), va fi judecat de S.U.A. pentru ce a publicat. Aceasta va crea un precedent juridic nou și periculos, pe care Administrația Trump și viitoarele administrații îl vor utiliza împotriva altor edituri, inclusiv împotriva celor care fac parte din mafia care încearcă acum să-l linșeze pe Assange” (Chris Hedges, distins - în 2002 - cu Premiul Pulitzer).         

Textul de față, deconspirându-i pe “pălmașii” declanșatori ai “furtunii iadului” din laboratorul globalist numit România, este un modest avertisment, pentru cei încă neieșiți din minți, că profețiile despre sfârșitul acestei lumi, referitoare la criza generală care va preceda venirea epocii lui Antihrist, se conturează tot mai mult văzând cum această generație a depravării, cu o mentalitate dominată de cocaina digi-tală, este sugestionată de “dresorii” cretinizării colective să creadă că a sosit vremea, în “Era smartphone”, să o rupă definitiv cu tot ceea ce înseamnă trecutul istoric al omenirii și, răsturnându-i cu violență valorile, să renunțe în masă la lumea reală pentru... lumea virtuală! Nu știu cât am reușit să aștern pe hârtie cine și de ce se ascunde sub “masca de fier”, a declanșării acestei nemaipomenite revoluții antiumane și antihristice, dar știu că ne-au adus în stadiul de popor bolnav, aproape înghețat spiritual, prin unele iude militare, recompensate azi cu o pungă de arginți (salarii și pensii babane), care și-au trădat Jurământul față de Popor, în 1989 și după, deschizând astfel “poarta” intrării României în fatalul malaxor, globalist, de unde așa-zișii români au fost “scoși de la naftalină” cu scopul ca, folosindu-se ilegal de Noile Tehnologii, să ne orienteze ca Țară către un suprastat care să ne țină sub control, să ne anuleze voința populară, să ne schimbe mentalitatea colectivă, să ne “cearnă” pe unii de alții în vederea venirii momentului prielnic pentru a ne pecetlui (pune cipul) pe frunte sau pe mână, să ne identifice pe cei care ne opunem lor, să vadă pe cine dintre părinții, frații, prietenii și rudele noastre se pot baza (ca să ne trădeze “înaltei” lor “cauze”), să ne marginalizeze printr-o teroare judiciară care nu are nici o legătură cu Justiția adevărată și, nu în ultimul rând, să ne determine șantajist a ne lepăda de credința în Hristos (de Biserica Sa, ortodoxă) și a-l primi pe Antihrist!

Deși despre aceste realități tragice am scris cu multă durere în suflet, trăind într-o Țară până unde și Imnul Național slăvește ocupantul, am, totuși, bucuria de a mărturisi public, ignorând urgia eshatologică (profețită) a cărei grozăvie o face unică în analele istoriei universale, faptul că Hristos este cu noi și martirii Săi vor fi în lume până la sfârșitul veacurilor!

VINO, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU! Amin! Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh!

Lasă un comentariu