POST... ELECTORALE!

Distribuie pe:

“Cu Dumnezeu și Țara, nimeni nu se poate juca”!

Motto: “Democrația găsește o natură omenească identică la toți, ea își fondează egalitatea drepturilor pe această identitate” (Dimitrie Bolintineanu 1819-1872, poet, om politic, diplomat, participant la Revoluția din 1848).

“AURUL” este noul partid românesc pe care-l numesc Partidul Moaștelor.

Cristian T. Popescu - “Filosoful a toate știutor, mâncătorul de moaște și democrație”.

* “Într-un orășel din Germania a avut loc, mai anii trecuți, fioroasa întâmplare ce urmează: O ceată de slujbași atei își afla plăcerea să ia în deșert Dumnezeirea. Îndeosebi, unul din ei întrecea orice margini în astfel de hule. Între ei, era și un credincios, care trebuia să sufere hulele lor. Într-o zi, când se întâlniră la prânz, hulitorul de Dumnezeu îl întâmpină pe cel credincios cu următoarea întrebare de batjocură: - Ce mai face Fiul dulgherului (lemnarului) din Nazaret? (adică Iisus Hristos). Ateul hulitor de Dumnezeu începu a râde, dar credinciosul răspunse liniștit: - Află, dragă prietene, că Fiul Dulgherului din Nazaret tocmai acum lucrează la sicriul tău. Ateii hulitori râseră cu toții mai departe, dar pe cel cu întrebarea, acest răspuns neașteptat îl străpunse ca un fulger la inimă. În cealaltă zi zăcea în pat, iar a treia zi, prietenii atei hulitori de Dumnezeu, care acum nu mai râdeau, îl petreceau la groapă”. “Cel ce are urechi de auzit să audă”! (Matei 13, 43).

P.S. Nici nu au trecut câteva minute de la aflarea rezultatelor în care s-a anunțat că noul partid intrat în Parlamentul României este “Alianța pentru Unitatea Românilor” (AUR) și corul lătrătorilor de serviciu și ai “caselor sufletești pline de porci” (ca să fiu în ton cu pilda de mai sus) au început repertoriul anti-țară, anti-biserică și anti-democratic, care i-ar stăpâni pe reprezentanții partidului mai sus amintit. Măi, stimabililor, aceasta este democrația? Aceasta vreți s-o transmiteți urmașilor, urmașilor voștri? Nu vă dați seama cât sunteți de penibili? Adică ei sunt fasciști, hitleriști, xenofobi, legionari, iar voi niște “izmănari apatrizi” sunteți democrați? UDMR-ul pe care-l pupați toată ziua și-l ridicați în slăvi nu este antidemocratic, xenofob și antinațional? Citiți, măi inculților trădători, presa de limbă maghiară și vă asigur că o să vă cruciți de felul cum ungurii udemeriști cu primarii, consilierii și prefecții lor ne umilesc în ultimul hal pe noi, românii, și țara noastră dragă, de care voi nu sunteți demni. Adică, Ungaria să aibă Iobiț, în Olanda și alte țări europene pot să fie partide naționaliste (chiar la putere), iar la noi, în România, Nu și Nu. De ce, măi “Cozilor de topor”? Nu vă este rușine și jenă de pământul pe care călcați și vă hrănește burta voastră porcească? Terminați odată, fiindcă s-ar putea mămăliga românească să mai explodeze încă o dată, și nu vă văd bine. Adică, în loc să ziceți toți gazetarii, oamenii luminați ai țării să se facă un parlament unit, format din toate partidele pentru a salva țara în aceste momente grele, voi, trădătorii, doriți tot timpul ură și dezbinare, numai pentru a umplea ziarele, radio, televiziunea, buzunarele cu minciunile și enormitățile voastre. Numai cu o aripă sau fără ambele aripi, niciodată nu vom ajunge în înălțimile văzduhului sau al divinului ceresc. Nu v-am auzit grohăitul la “urgia” celor 100 de europarlamentari de la Bruxelles, printre care și un prieten al premierului Ungariei... Dacă era vreun român, tunați și fulgerați de dimineața până seara. Până nu vă curățați curtea voastră de “porcii” care vă înconjoară, țara noastră nu va vedea “luminița de la capătul tunelului”!.

Pe mine să mă iertați că folosesc un astfel de vocabular, dar nu se mai poate; se întorc în mormânt cei peste 2 milioane de morți și răniți care ne-au redat libertatea de azi. Dacă pe mine, un modest preot de țară, nu mă ascultați, atunci poate o să vă aplecați urechea și inima la cel mai mare istoric român, Nicolae Iorga: “Democrat înseamnă cineva care vrea să se înalțe poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea să se înalțe el pe umerii poporului”.

Cu umilință pentru țara noastră dragă și pentru cei ce simt cu adevărat românește.

 

Lasă un comentariu