DESTINUL FIECĂREI ZODII, ÎN CITATE CELEBRE

Distribuie pe:

Universul are o misiune specială pentru tine și un mesaj spiritual pe care trebuie să îl urmezi pentru a-ți împlini destinul. Astrologica.ro ne prezintă citatul-cheie care i se potrivește fiecăruia, în funcție de zodia în care s-a născut.

BERBEC - “Cu iubire și răbdare, nimic nu este imposibil” (Daisaku Ikeda). Misiunea ta este să îți pui iubirea în slujba celorlalți, iar virtutea pe care trebuie să o dobândești este răbdarea, pentru că numai așa vei răzbi peste toate obstacolele.

TAUR - “Dacă omul este perfect în inima sa, el deține toate secretele ascunse ale Naturii” (Paracelsus). Misiunea ta din partea Universului este de a te perfecționa încontinuu și a nu te lăsa captiv în materie. Chiar dacă luxul și confortul îți sunt dragi, trebuie să cauți mai presus de ele.

GEMENI - “Vei găsi ușor o umbră acolo unde există multă lumină” (Vinko Buj). Ai o misiune specială, dată de Univers, aceea de a te cunoaște pe tine însăți până în profunzimile tale și de a-ți recunoaște partea ta de umbră, pentru a fi o persoană întreagă.

RAC - “Dacă țintești către stele și atingi luna, este bine. Dar trebuie să țintești înspre ceva. O mulțime de oameni nu fac asta” (Confucius). Legătura dintre zodia ta și astrul nopții este bine cunoscută. De fapt, misiunea ta este să îți găsești un ideal și să i te dedici cu toată ființa. Numai astfel te vei simți împlinit.

LEU - “Cu toate că are un singur ochi, soarele îmbrățișează cu privirea întreaga lume” (William Shakespeare). Misiunea ta este de a păși întotdeauna mai sus cu o treaptă decât toți ceilalți. Anonimatul nu ți se potrivește, așa că ridică-te și arată-le tuturor strălucirea ta.

FECIOARĂ - “Să ajungi la desăvârșire. Nimeni nu se naște perfect. Cu fiecare zi, te desăvârșești în ființa ta ca și în profesiunea ta” (Baltasar Gracian). Întotdeauna ai simțit că vrei să creezi ceva perfect, iar Universul ți-a pus la dispoziție toate harurile sale. Indiferent de domeniul în care alegi să acționezi, vei ajunge să îți dezvălui întregul potențial, dacă ești gata să îți sacrifici confortul.

BALANȚĂ - “Această stare de echilibru, de împlinire și armonie nu poate fi realizată decât printr-un schimb constant, prin dăruire și primire” (Deepak Chopra). Misiunea ta este să le dăruiești celor din jurul tău la fel de mult pe cât primești de la ei. Consideră fiecare persoană ca pe învățătorul tău și dă-i în schimb o parte din inima ta.

SCORPION - “Cu cât ești mai puternic, cu atât mai mult pui pe seama ta greșelile. Ele îți slujesc drept învățăminte pentru biruință” (Antoine de Saint-Exupery). Întotdeauna ai avut ambiția de a dobândi mai multă putere, dar pentru aceasta trebuie să îți asumi responsabilitatea propriilor erori și să vezi în orice eșec o lecție pentru viitor. Aceasta este misiunea Universului pentru tine.

SĂGETĂTOR - “Libertatea omului e partea divină din el” (Petre Țuțea). Acest frumos citat arată că te-ai născut pentru a pătrunde tainele Universului. Deși libertatea îți este mai dragă decât orice altceva, nu uita să o folosești asfel încât să nu ai niciun regret mai târziu și să poți spune că ți-ai trăit viața din plin.

CAPRICORN - “Lucrurile mari se fac nu prin putere, ci prin stăruință” (Samuel Johnson). Știi mai bine decât oricine care este sensul acestui citat. Misiunea ta este să perseverezi, indiferent cât de multe obstacole ți se pun în cale. Dacă ai un țel, nu te opri până nu îl atingi, pentru că Universul își va deschide căile înaintea voinței tale.

VĂRSĂTOR - “Oamenii vor să schimbe totul, dar, în același timp, ar dori ca totul să rămână la fel” (Paulo Coelho). Provocarea ta este să te adaptezi la schimbare, să înțelegi că numai astfel vei ajunge la echilibru. Dacă vei continua să te agăți de trecut, vei rata prezentul și vei pierde șansa de a te bucura de viitor.

PEȘTI - “Intuiția este trandafirul mistic care te va conduce la extazul suprem și la viața nemuritoare” (Osho). Mai mult decât oricine, te bucuri de acest dar extraordinar, de a vedea dincolo de aparențe. Nu îl risipi, ci folosește-l spre binele tău și al celor pe care îi iubești. (L.P.)

 

Lasă un comentariu