CEA MAI SINGURĂ FEMEIE DIN LUME TRĂIEȘTE ÎN SIBERIA!

Distribuie pe:

Rusoaica Agafya Lykova, în vârstă de 76 de ani, trăiește de una singură în sălbăticia munților din Siberia, departe de lume, în geruri cumplite și habar nu are de pandemia de Covid-19.

Potrivit click.ro, Agafya este unica supraviețuitoare a familiei sale, care a fugit de persecuția religioasă, în 1936, sub regimul lui Stalin (Iosif Vissarionovici Stalin, lider sovietic, care a condus URSS între 1922-1950). De când s-a născut, trăiește în pădurile din munții Siberiei (vastă regiune care se întinde de la Munții Urali până la Oceanul Pacific).

După ce toți membrii familiei sale au murit, Agafia supraviețuiește de una singură. Iarna, ea îndură temperaturi de minus 50 de grade Celsius și trăiește din ceea ce cultivă singură, fără confortul modern, fără electricitate, fără canalizare, la sute de kilometri de civilizație, însă respectând cu strictețe tot ce scrie în Biblie. Cea mai apropiată așezare omenească de femeia singuratică se află la o distanță de peste 240 de kilometri.

Oameni cu suflet au încercat să o convingă să se mute într-un sat sau un oraș, cu ajutorul lor, însă a refuzat cu îndârjire.

Impresionat de situația ei, miliardarul Oleg Deripaska (52 de ani), care are o avere de 2,3 miliarde de dolari, îi construiește acum o nouă casă, care să o protejeze de gerurile îngrozitoare. Noua locuință va fi foarte bine izolată, promite acesta, iar autoritățile din zonă au mare grijă când o vizitează să nu o contamineze cu coronavirus”, scrie sursa citată. (L.P.)

Lasă un comentariu