EXTRATEREȘTRII EXISTĂ, DAR AȘTEAPTĂ SĂ MAI EVOLUĂM PENTRU A NI SE ARĂTA...

Distribuie pe:

Haim Eshed, un general în rezervă și profesor universitar israelian, susține că extratereștrii există și că statul israelian și cel american se află în contact cu ei.

“Generalul în rezervă Eshed, în vârstă de 87 de ani, șef al programului israelian de securitate spațială între anii 1981 și 2010, spune că atât țara sa, cât și Statele Unite sunt în contact cu extratereștrii de ani de zile. El susține că există chiar și o Federație Galactică.

Potrivit generalului în rezervă, actuala cooperare dintre extratereștri și americani include și o bază subterană pe Marte. Donald Trump cunoaște acest lucru și a fost foarte aproape să dezvăluie existența extratereștrilor, însă Federația Galactică nu l-a lăsat să facă acest lucru.

Existența extratereștrilor este ținută în secret deoarece umanitatea nu este pregătită pentru o astfel de veste, întrucât lumea are nevoie să evolueze și să ajungă la un stadiu în care să înțeleagă ce sunt spațiul și navele spațiale.

În opinia lui Haim Eshed, totuși lumea este mai pregătită în prezent să accepte existența extratereștrilor, în schimb, dacă ieșea acum cinci ani și vorbea despre asta ar fi fost spitalizat la psihiatrie”, potrivit Jerusalem Post, citat de adevarul.ro. (L.P.)

Lasă un comentariu