“CUVÂNTUL LIBER”, ÎN TOPUL FIRMELOR MUREȘENE

Distribuie pe:

În condiții extrem de dificile, cauzate de actualul context pandemic, când oamenii de afaceri caută soluții de supraviețuire și adaptare la noua situație, Camera de Comerț și Industrie Mureș a întocmit, și în acest an, Topul firmelor din județ, manifestare ajunsă la cea de a XXVII-a ediție.

“Ne mândrim cu faptul că 344 companii mureșene sunt prezente pe primele 10 locuri ale Topului național, dintre care 50 sunt ocupante ale locului I, ceea ce situează județul Mureș pe un onorant loc 7 pe țară. În numele Colegiului de Conducere și al Comitetului de Direcție al CCI Mureș doresc

să adresez felicitări firmelor nominalizate în Top, care, prin efort susținut, seriozitate, ambiție și perseverență, reușesc să situeze constant economia mureșeană peste medie de dezvoltare pe țară”, transmite ec. Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, menționând, totodată, că, ediția din acest an marchează și trei decenii de la renașterea sistemului cameral din România, context în care CCI Mureș sărbătorește 30 de ani de existență și funcționare neîntreruptă, în slujba comunității de afaceri mureșene.

În domeniul “Servicii” - grupa “Activitate de editare a ziarelor”, “Cuvântul liber” SRL a obținut locul I în Topul firmelor - 2019, precum și Diploma de Excelență. (I.S.)

Lasă un comentariu