ÎN GERMANIA, O LEBĂDĂ ÎNDURERATĂ A OPRIT 23 DE TRENURI...

Distribuie pe:

Circulația a 23 de trenuri a fost întreruptă timp de aproximativ o oră pe o cale ferată din Germania, din cauza unei lebede care și-a vegheat perechea, moartă într-un accident.

“O lebădă a stat aproape o oră lângă perechea sa moartă, pe o cale ferată din Germania. Pompierii au fost chemați la fața locului după ce circulația a 23 de trenuri a fost întreruptă. Pasărea a murit, cel mai probabil, prinsă în cablurile de alimentare.

Cele două lebede s-au rătăcit pe linia de cale ferată de mare viteză care leagă regiunile Kassel de Göttingen, din centrul Germaniei.

Potrivit poliției din Kassel, una dintre cele două păsări a murit după ce s-ar fi prins în cablurile de electricitate, iar cealaltă lebădă a stat lângă cadavrul perechii sale și nu a fost chip să fie îndepărtată de pe calea ferată.

Pompierii au fost chemați să intervină și după aproximativ o oră au reușit să o îndepărteze, eliberând pasărea pe râul Fulda din regiunea respectivă, iar cele 23 de trenuri blocate din cauza incidentului și-au reluat mersul”, potrivit France 24, citată de DiGi24.

Reprezentanții Societății de Protecție a Păsărilor din Marea Britanie susțin că lebedele sunt păsări ce formează perechi... pe viață! (L.P.)

Lasă un comentariu