COMBINAȚII ZODIACALE SORTITE EȘECULUI

Distribuie pe:

Este cunoscut faptul că între zodii există mari atracții, dar și incompatibilități pe măsură, astfel încât semnele opuse pot trăi o dragoste cu năbădai, care are toate șansele să se transforme într-un adevărat iad.

Astrologica.ro ne asigură că, dacă vom cunoaște care este semnul complet incompatibil cu noi, vom avea grijă să îl ocolim.

Berbecul - Semnul tău de foc este complet opus față de zodia volatilă a Balanței. Chiar dacă veți trăi o pasiune intensă, aceasta va fi de scurtă durată. Ulterior, deosebirile mult prea mari dintre voi vă vor îndepărta din ce în ce mai tare. Chiar dacă Balanța este, în general, un semn echilibrat, poate ajunge de-a dreptul sadică în preajma ta. Dacă nu vrei să sfârșești într-un ospiciu, este bine să stai cât mai departe de ea.

Taurul - Nu te vei înțelege niciodată bine cu zodiile de apă, dar Scorpionul îți va face viața un coșmar. Deși amândoi aveți o imaginație erotică debordantă și nu vă veți da înapoi de la cele mai senzuale experimente, nu veți trece cu bine mai departe de dormitor. Conflictele vor fi la ordinea zilei între voi și nu vei putea să îi faci față perfidului Scorpion. Dacă vrei să te ferești de un calvar, stai cât mai departe de el de la început sau profită de o scurtă aventură, fără implicații sentimentale.

Gemenii - Mercur este într-un conflict ocult cu greoiul Jupiter, de aceea Gemenii sunt total incompatibili cu Săgetătorul. Dacă vrei o viață armonioasă și o iubire de poveste, semnele de aer ca și tine, Balanța sau Vărsătorul, sunt cele mai potrivite. Ferește-te, însă, de Săgetător, care îți poate face viața un coșmar cu crizele sale de gelozie și acuzațiile violente. Chiar dacă este la fel de nestatornic ca și tine în relații, poate fi foarte posesiv și revendicativ.

Racul - Sensibilul Rac și Capricornul lipsit de diplomație nu vor face niciodată o pereche prea grozavă. Dacă vrei pe cineva care să te discrediteze, să te critice și să nu țină cont de emoțiile tale, acela este Capricornul, care consideră adesea că sensibilitatea exagerată este un defect. Te va face să îți pierzi încrederea în tine și nu va împărtăși niciodată valorile tale legate de familie, fiind mai degrabă dependent de muncă și rezervat.

Leul - Ferește-te de semnele de aer, care te manipulează și încearcă mereu să obțină ceva de la tine, fără a-și da niciodată măștile jos în fața ta. Vărsătorul te poate face să cazi într-o depresie adâncă, atacându-te exact unde te doare mai tare. Te va acuza de mediocritate și egocentrism și nu îți va arăta niciodată admirația la care ții atât de mult. Dacă vei începe o relație romantică cu un nativ Vărsător, vei ajunge să te simți ca ultimul om.

Fecioara - Cum ar putea simțul tău critic să se împace cu lejeritatea și lipsa de considerație a Peștilor? Nu te vei simți de-a dreptul ridicol când îi vei vorbi nativului Pești despre valorile tale, despre perfecționismul tău, iar el nici măcar nu te va lua în seamă, pentru că i se pare că ești mult prea prozaic și materialist? Fără să îți facă un rău evident, Peștele va desconsidera tot ceea ce reprezintă temelia credințelor tale, astfel că nu veți rezista împreună.

Balanța - Nu începe o relație de iubire cu Racul, dacă vrei să păstrezi armonia atât de iubită de sufletul tău. Nativul Rac nu va accepta niciodată felul tău mult prea liber de a fi și nu va tolera independența ta în relații și atenția mult prea mare pe care o acorzi prietenilor. Îți va cere să fii o persoană de casă și va deveni sufocant și dependent, astfel încât vei sfârși fugind efectiv din această relație.

Scorpionul - Zodiile de apă și zodiile de foc sunt o combinație necâștigătoare, iar în cazul tău, Leul îți va face viața un coșmar. Furând mereu lumina reflectoarelor, Leul nu va fi niciodată atent la emoțiile tale, pentru că este mult prea frust ca să te înțeleagă. Va aștepta de la tine să fii printre fanii săi și nu va înțelege ce te supără, ba chiar poate fi agresiv și nesimțitor, atunci când îi faci reproșuri. Întocmai ca apa și focul, nu veți putea fi niciodată împreună pentru multă vreme.

Săgetătorul - Fecioara îți va face viața un iad, dacă reușești să o tolerezi chiar și pentru scurtă vreme. Nimic din ceea ce faci nu va fi bine în fața ei, te va judeca și îți va trece cu vederea toate meritele. Va încerca să îți pună limite și să te controleze, ceea ce este lucrul cel mai greu de suportat pentru tine.

Capricornul - Ai grijă la relația cu Berbecul, care se va dovedi un fiasco, pentru că sunteți total incompatibili. Tu ești rezervat, el este expansiv, tu ești calculat, calm și atent, el este impulsiv și lipsit de măsură. Nu vei suporta prea multă vreme crizele lui de gelozie, posesivitatea și dorința de a se impune în toate situațiile. Pentru că amândoi sunteți încăpățânați, veți ajunge la conflicte violente, care îți vor otrăvi existența.

Vărsătorul - Taurul te poate face să îți iei lumea în cap, pentru că este total opusul felului tău independent și nonconformist de a fi. Valorile voastre nu se potrivesc deloc, Taurul fiind cât se poate de casnic, materialist și sedentar, în vreme ce tu ești idealist și dornic să explorezi lumea. Dacă începi o relație cu un nativ Taur, te vei simți constrâns și limitat și nu vei îndura prea multă vreme lipsa de libertate.

Peștii - Un alt semn dublu ca și tine îți va pune capac și îți va transforma viața într-un coșmar. Gemenii sunt zodia de care trebuie să te ferești din răsputeri, pentru că sunt ascunși și manipulatori, nestatornici și dornici să își afirme superioritatea în orice relație. Tu ai nevoie de cineva care să îți simtă sufletul și să îți aprecieze emoțiile, dar Gemenii sunt înclinați către latura intelectuală și nu vor da doi bani pe sentimentele tale. (L.P.)

 

Lasă un comentariu