DAN PETRESCU ÎȘI POATE ÎNDEPLINI UN VIS ÎN TURCIA - DE LA KAYSERISPOR, LA UN CLUB URIAȘ? “FENERBAHCE, GALATASARAY, BESIKTAS SAU TRABZONSPOR”

Distribuie pe:

Președintele Viitorului, Gică Popescu, fostul coleg din națională al lui Dan Petrescu, a analizat trecerea “Bursucului” în Turcia, la Kayserispor. Dan Petrescu e aproape de numirea în funcția de antrenor la Kayserispor, iar Gică Popescu, cel care a scris istorie în tricoul lui Galatasaray, a vorbit despre alegerea fostului tehnician de la CFR Cluj. Deși va avea o misiune grea în Turcia, Gică Popescu e de părere că Dan Petrescu nu a putut rezista tentației de a reveni ca antrenor, mai ales într-un campionat puternic. De asemenea, oficialul Viitorului a mai spus că echipa Kayserispor poate fi o rampă de lansare spre cluburile de tradiție din Turcia: “Va fi o experiență interesantă, pentru că în ultimii ani de zile, după plecarea noastră sau chiar și în perioada când noi jucam acolo, fotbalul turcesc a crescut enorm. Va fi o experiență frumoasă pentru Dan. Din păcate, nu merge la una dintre echipele de top, dar, așa cum îl știu eu pe Dan, cred că va face o treabă bună și după aia va putea să meragă la o echipă dintre cele mai importante. Cele patru echipe mari: Fenerbahce, Galatasaray, Besiktas sau Trabzonspor. Este o echipă aflată în momentul de față pe ultimul loc și cred că acesta este și motivul pentru care l-au ales pe Dan. Cred că are capacitatea să îi salveze”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport. “Nu știu care sunt argumentele care l-au determinat pe Dan să aleagă o echipă din subsolul clasamentului, însă știu cât de mult dorește să revină în activitate. Este o persoană care trăiește pentru fotbal, îi lipsește foarte mult banca atunci când nu are echipă și cred că acesta a fost motivul pentru care a ales să meargă la Kayseri. Se poate informa cât mai bine de la cei trei jucători români pe care îi are în echipă. Sunt convins că Dan a studiat foarte bine și echipa, și adversarii, și campionatul”, a mai spus președintele Viitorului.

 

VIITORUL A CEDAT UN JUCĂTOR LA O ECHIPĂ DIN UNGARIA! CINE A PLECAT DIN CURTEA “REGELUI”

FC Viitorul a anunțat, joi seară, că a ajuns la un acord cu MOL Vidi Fehervar pentru transferul portarului Arpad Tordai la formația din Ungaria. În vârstă de 23 de ani, Arpad Tordai este campion al României în 2017, câștigător al Cupei și Supercupei României în 2019, toate trofeele fiind obținute cu FC Viitorul Constanța. La echipa mare a Viitorului, Arpad Tordai a strâns 32 de meciuri, dintre care în 11 partide a păstrat poarta intactă.

Lasă un comentariu