SUFERINȚA LA DESPĂRȚIRE ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Fiecare persoană reacționează în modul său propriu atunci când trece printr-o despărțire, iar astrologica.ro afirmă că gradul de suferință sau de nepăsare, într-o astfel de situație, diferă în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Berbecul este cel mai pasional și mai feroce semn zodiacal. Este nerăbdător să se implice rapid într-o relație și își va iubi partenerul din toată inima, ceea ce face ca, pentru el, despărțirea să fie grea. Cu toate acestea, Berbecul crede că totul se întâmplă dintr-un motiv și nu va lăsa acest lucru să îl tulbure, pentru că știe că oamenii vin și pleacă din viața sa, pentru că așa trebuie să fie.

Taur - Odată ce s-a implicat într-o relație, Taurul vrea ca lucrurile să rămână la fel pentru totdeauna. Va încerca din răsputeri să nu se schimbe nimic și nu va accepta refuzuri. E încăpățânat și uneori își lasă sentimentele să preia controlul. Crede în dragoste și în existența iubirii, iar când acestea se termină îi va fi foarte greu și îi va lua mult timp să accepte.

Gemeni - Dintre toate semnele zodiacale, Gemenii fac cel mai bine față unei despărțiri. În loc să rămână obsedați de trecut și de lucrurile pe care nu le mai pot controla, preferă să își planifice viitorul și să se concentreze asupra lucrurilor care îi fac fericiți. Când vine vorba de relații serioase, Gemenii preferă să nu se implice. Au teamă de a se îndrăgosti și de a nu mai putea să continue cu stilul de viață aventuros pe care l-au avut întotdeauna.

Rac - Racului îi place să își ducă singur crucea. El privește suferința în dragoste ca pe o parte normală a vieții. Chiar și atunci când suferă cu adevărat, nu permite acestui lucru să interfereze cu stilul său de viață muncitor. Își va menține mintea concentrată asupra altor lucruri și, în cele din urmă, va șterge totul cu buretele. Oamenii s-ar putea să îl privească ca pe o persoană fără sentimente și rece, dar adevărul este că el este foarte orientat către obiective și nu îi place ca viața personală să îl împiedice cu ceva.

Leu - Leul are tendința de a suferi mai mult decât vrea să recunoască. Adoră să iubească și îi place să aibă relații. Acesta este și motivul pentru care nu îl deranjează să se expună riscului producerii unei despărțiri. Va da totul pentru persoana cu care este, chiar dacă nu va primi același lucru la schimb. Totuși, vindecarea rănilor în urma unei despărțiri poate dura mult, el rămânând agățat pentru o lungă perioadă de timp de persoanele la care ține sau a ținut.

Fecioară - Iubirea adevărată este ceva ce o sperie pe Fecioară. Ea se teme că dacă își dezvăluie vulnerabilitățile și imperfecțiunile în fața cuiva, acea persoană va fugi de ea. Are o mulțime de nesiguranțe, ceea ce o împiedică să facă față cu ușurință unei situații serioase sau grave. Prin urmare, relațiile ocazionale sunt cele mai potrivite pentru Fecioară. Preferă să își țină sentimentele la adăpost, în loc să le pună în mâinile cuiva care ar putea să le distrugă.

Balanță - Balanța este cel mai optimist și mai pozitiv semn zodical, atunci când vine vorba de despărțiri și inimi frânte. Primele câteva zile după o despărțire poate fi dificilă, dar îi place să facă tot ce poate pentru a uita de asta. Nu își va permite să sufere prea mult timp și își va întreba fostul (fosta) dacă pot rămâne prieteni. Dacă nu acceptă oferta, îi va dori noroc și își va continua viața.

Scorpion - Scorpionul este cel mai dificil de iubit semn din întreg zodiacul, dar e și unul dintre cele mai sensibile. Atunci când suferă din dragoste, de obicei ține ceea ce simte doar pentru el. Își va vedea de rutina sa obișnuită și va încerca din răsputeri să se gândească la orice altceva decât la fostul (fosta). Îi este teamă să își înfrunte sentimentele direct, pentru că știe că odată ce își va direcționa mintea într-acolo îi va fi mai greu să treacă peste despărțire.

Săgetător - Despărțirile nu sunt chiar atât de grele pentru Săgetător, cum sunt pentru majoritatea oamenilor. S-ar putea să sufere câteva zile, dar apoi va merge mai departe. De fapt, această zodie trece cel mai ușor peste o despărțire. Îi place să înfrunte durerea și frustrarea pe care le simte, ieșind în oraș și distrându-se bine. Când e rănit, va râde în timp ce va încerca să rămână optimist până când va uita totul.

Capricorn - Capricornul va fi efectiv măcinat de durere și de relațiile eșuate. Se va întreba ce ar fi putut face diferit și îl vor obseda toate lucrurile mici pe care le-a spus și le-a făcut și pe care ar vrea să le poată schimba. Durează mult până lasă pe cineva să intre în inima lui și, uneori, refuză să creadă că suferința poate fi un posibil rezultat. Când se va întâmpla acest lucru, se va pierde total.

Vărsător - Vărsătorului nu îi este deloc ușor să se apropie de oameni. Odată ce lasă pe cineva să intre în viața lui, poate fi extrem de greu să rămână puternic emoțional după ce l-a părăsit. Va fi trist, dar nu permite nimănui să vadă acest lucru. Va încerca să se mențină ocupat, în speranța că va uita și că durerea va trece. Știe că despărțirile fac parte din viață, dar asta nu îl împiedică să caute dragostea adevărată.

Pești - Peștii se vor supune fiecărei trăiri, doar pentru a se elibera de suferință. Nu le este frică să fie vulnerabili sau să arate slăbiciune, vor doar să treacă peste despărțire cât mai curând posibil. Știu că cel mai bun mod de a trece peste ceva este să se ocupe direct de acel lucru. Sunt curajoși, puternici și întotdeauna pregătiți să facă față oricăror bătălii emoționale care ar putea apărea.

 

 

Lasă un comentariu