FEMEI ANTREPRENOARE

Distribuie pe:

După ce au căpătat experiență profesională în străinătate, românii se întorc acasă pentru a investi. Curajul și perseverența îi ajută pe români în acest demers.

Nu numai bărbații români, după ani de experiență în străinătate, au curajul să vină în țară și să investească, ci și femeile. Așa se face că doamna Adriana Făgărășanu, din Botoșani, a pus bazele unei clinici medicale la Brașov. Iată ce a spus antreprenoarea noastră, căreia nu i-a fost frică de concurență: “Am inaugurat clinica în vara anului 2019, undeva la sfârșitul lunii noiembrie, și mare mi-a fost mirarea că, după o lună de zile de activitate, încasările au fost peste așteptări. Mă bucur că piața din România a primit cu bucurie ideea mea de antreprenor, iar la trei luni de la deschidere am fost nevoiți să închidem din cauza pandemiei. M-a preocupat faptul că am învățat o lecție din această pandemie, am învățat ce înseamnă munca în echipă și aici trebuie să le mulțumesc celor care fac parte din conducere, pentru că, fără ajutorul lor, nu aș fi reușit să trec peste această perioadă.

În momentul de față lucrăm foarte bine și sperăm că va fi și mai bine de acum încolo. În străinătate am învățat foarte multe lucruri pe care le pot aplica aici, în România. Am doi băieți, unul de 15 ani, iar altul de 13 ani, și chiar ei au fost cu ideea de a ne întoarce în România. Am muncit mult, pentru că nu este ușor să înveți o limbă de la început, având în vedere că au făcut altă școală și au învățat în altă limbă. Sunt foarte bucuroasă că am obținut rezultate bune și încurajez și alte femei să investească în România”.

Lasă un comentariu