POATE FI PREVENIT CANCERUL?

Distribuie pe:

Renumitul medic militar, prof. Alin Scarlat, citat de descopera.ro, susține că, pe lângă factorii de risc care ne îmbolnăvesc zilnic, ca alimentația, poluarea, tutunul, alcoolul sau radiațiile, frica (sau autostresul) este cea mai puternică otravă, întrucât ne intoxică atât mintea, cât și sufletul, iar de aici până la boala fizică este doar un pas.

“Frica este cea mai negativă trăire pe care o poate simți omul și are aceeași amplitudine ca și iubirea, doar că este cu minus. Frica nu se tratează cu medicamente, ci cu iubire. Cât timp Dumnezeu este cu tine, nu ai de ce să te temi.

Frica și autostresul ne îmbolnăvesc, deși sunt foarte puține situații în viață pentru care merită să ne stresăm. Când începi cu aoleu, la aoleu ajungi. Stresul induce vibrații negative în suflet și minte, iar bolile apar mereu datorită tulburărilor din suflet.

Niciodată să nu tratezi trupul înaintea sufletului. Boala este o dizarmonie între trup, suflet și minte. Toate sunt purtătoare ale particulelor lui Dumnezeu și orice tulburare în suflet are reverberație în minte și trup.

Majoritatea tumorilor au stări precanceroase, iar descoperite la timp se vindecă relativ ușor. Alimentația, medicamentele, alcoolul, tutunul și radiațiile sunt principalii factori care, cumulați, duc la apariția cancerului. Inclusiv radiațiile din saloanele de înfrumusețate pot face foarte mult rău.

Pe lângă cele menționate, sunt și mulți viruși care, lăsați netratați, duc la cancer. Cel hepatic și helycobacter pylori sunt doar două exemple.

Somnul are și el un rol foarte important pentru regenerarea organismului. Avem nevoie de 8 ore sau chiar și mai puțin, dar este important să ne odihnim, deoarece somnul ne aduce cel mai important echilibru în organism.

Totodată, cea mai sigură metodă de detoxifiere a organismului este postul”, ne asigură dr. Alin Scarlat, care a scris numeroase tratate, dar și nouă cărți excepționale, în care explică în detaliu cum poate fi prevenit cancerul. (L.P.)

Lasă un comentariu