“CRUCIȘĂTORUL” CRISTIAN TUDOR POPESCU (VI)

Distribuie pe:

“Dacă și apelul unui grup de membri ai Academiei Române a stârnit dispreț, contestări, de parcă ar fi vorbit niște dușmani ai României, atunci cu siguranță că avem o problemă. MULTORA LE LIPSEȘTE O DOAGĂ SAU, “PUR ȘI SIMPLU, SE CRED MAI DEȘTEPȚI DECÂT MEMBRII ACADEMIEI FRANCEZE CU CEA A ROMÂNIEI, LUATE LA UN LOC(...) CRISTIAN TUDOR POPESCU, ISTERIC ȘI VITUPERANT, ca o falcă de Dracula deschisă deasupra P.S.D., A GĂSIT DE CUVIINȚĂ SĂ CONTRIBUIE ȘI EL LA CAMPANIA DE... DEMOLARE A VALORILOR PE CARE NU LE PRICEPE. ȘI SĂ SE ÎNTREBE DE CE NU AU REACȚIONAT NEMURITORII PE VREMEA COMUNISMULUI, DE PARCĂ PÂRLITUL DE INGINER POPESCU AR FI FOST PLECAT ATUNCI PE ALTĂ PLANETĂ... În cele din urmă, Popescu poate fi înțeles și iertat. Așa a fost el lăsat... DACĂ NU SCUIPĂ VITRIOL, NU POATE SĂ SPUNĂ NIMIC COERENT, LOGIC ȘI FOLOSITOR”. (Cornel Nistorescu, director al ziarului Cotidianul)

Cantonându-se în “turnul de fildeș” al convingerii că este mai presus de toți și de toate, heirupistul propagandist al globalizării - C.T.P. - s-a avântat într-o partinică coridă politică, în “tabăra” neo-liberală, lăsându-ne impresia că, în afara mondializării, a “binefăcătoarei” U.E., s-ar duce pe “apa sâmbetei” și România, și românii! În al său eșafodaj scenarist, delirant, a început să “dea lecții” institutelor de istorie, chiar membrilor Academiei Române, încercând să îi corupă pe românii transilvăneni la teza conform căreia, în “amintirea” unei romanțate apartenențe a Transilvaniei la Imperiul austro-ungar (în concepția lui C.T.P., “un fel de U.E.”, Transilvania și-ar găsi o altă cale, adică “menirea fericită”, dacă s-ar ajunge cumva ca “monștrii” Dragnea și Tăriceanu “să scoată, de facto, România din U.E”! În realitate, însă, C.T.P. nu reușește altceva decât, creând o tensiune artificială, diversionistă, să ne facă să credem că există partide bune și partide rele, în România și în U.E., când - de fapt - nici nu merită să ne pierdem vremea în ipotetice lupte sterile între lideri, întrucât cu toții execută agenda (distructivă) a “utopiei comunitare”, cu a sa ideologie “progresistă”!

Nu ar fi deci rău ca, înainte de a ne “apleca urechea” la acest brigadier al viitoarei colectivizări neo-marxiste, generatoare de “spasme catastrofice” care i-au făcut pe englezi să își ia “adio” de la U.E., să lăsăm deoparte felul cum C.T.P. “bate câmpii”, speriindu-ne că fără U.E. “ne ducem în șanț”, pentru a ne readuce aminte cum la aderarea în U.E. am fost amăgiți că vom intra într-o structură democratică de state suverane și egale în drepturi, pentru a ne revolta că astăzi U.E. dorește edificarea unui Stat Totalitar Global, care sprijină dizolvarea valorilor noastre tradiționale (Suveranitatea, Familia, Biserica Ortodoxă etc), pentru a medita de ce anume Nagel Farage (principalul lider antieuropean de la Londra) a afirmat că “grupuri de criminalitate organizată țin în mâna lor țări precum România” (aspect confirmat și de reputatul prof. univ. dr. Corvin Lupu, deconspirator al nefastului Soroș via G.D.S.), pentru a lua aminte cum o eminență a magistraților României (Oliviu Tocaciu) ne întărește în certitudinea că U.E. nu este nici democratică, nici clădită pe principiul separării și echilibrului puterilor în stat (deoarece nealeșii din Comisia Europeană le dictează celor din Parlamentul Europei și C.E.D.O.): “U.E. nu este actualmente o democrație parlamentară... este o dictatură! U.E. este o plutocrație, adică exercitarea puterii mai marilor bogătași ai lumii, efectuată prin cartelurile indistriale, comerciale și bancare, în primul rând prin cartelul petrolului și medicamentelor și prin corporațiile multinaționale succesoare ale lui I.G. Farben Industrie, care continuă să controleze Europa, cât și prin elita “aristocratică” globală din umbră, care le conduce pe toate acestea”!

Păi, stimați cititori, nu ar fi oare bine ca C.T.P. să meargă și să “explice” poporului englez “incultura” acestuia (“anti-europeanul” Dragnea, din mintea lui C.T.P., s-a pronunțat de fapt pentru aderarea României la moneda euro!) de a fi decis ieșirea Angliei din U.E.? Sau să îl întrebe pe părintele arhimandrit Dumitru Cobzaru, de la Mitropolia Ardealului, cum de a “îndrăznit” să afirme că “nu mai suntem sub dominația austro-ungară, ci sub ocupația U.E.”? Sau să îi întrebe pe mai-marii economiști ai Țării, cum ar fi Ilie Șerbănescu, cum de a fost posibil ca sub “ochii” U.E. să fim distruși ca popor și să fim conduși de inși “imaculați” (susținuți de C.T.P. și U.E.) care au călcat în picioare legea ... cu ale lor protocoale secrete? Dar, NU! Căci pentru C.T.P., văzându-se ca o instanță supremă, a mai pune întrebări, când îți închipui că sunt la cheremul tău și Biserica, și Statul, și poporul, este ceva “demodat”! Învechit! Și trebuie schimbat! Indiferent cum!

 

Lasă un comentariu